spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Tie break la PSD Iaşi: Butoiul cu pulbere a explodat. Se numără răniţii

- Advertisement -

Negocierile dintre tabere au intrat în prelungiri, după ce tabăra Chirica a obţinut un uşor avantaj, în urma intervenţiei secretarului general de la Bucureşti. Tensiunea a fost atât de mare încât, la un moment dat, doi participanţi şi-au înfipt mâinile în gât. Urmează un weekend de foc la PSD Iaşi. Şedinţa programată pentru ieri a fost un semieşec, în încercarea taberelor din filială de a ajunge la un consens. Potrivit preşedintelui Liviu Dragnea, dacă nu se ajunge la o înţelegere până luni, PSD Iaşi ar urma să fie condus din afara judeţului

Negocierile din PSD Iaşi au intrat în prelungiri. Social-democraţii nu au reuşit ieri să ajungă la un consens privind modul de organizare a alegerilor interne. Vicepreşedintele PSD, Cristian Stanciu, a confirmat ceea ce „Ziarul de Iaşi“ a anunţat în premieră încă de acum câteva zile: există riscul ca organizaţia să fie condusă de un lider din afara Iaşului, numit de conducerea centrală.
Intervenţii telefonice în direct, de la Bucureşti

Şedinţa Biroului Permanent Judeţean (BPJ) a social-democraţilor de ieri a fost una extrem de tensionată. Taberele din PSD au avut opinii divergente în special în ceea ce priveşte funcţiile pentru care trebuie organizate alegeri. În timp ce tabăra coagulată în jurul lui Mihai Chirica a solicitat alegeri pentru toate structurile de conducere ale organizaţiei judeţene, cei uniţi în jurul lui Stanciu, apropiaţi ai lui Gheorghe Nichita, vor alegeri numai pentru „funcţiile libere“.

Aceştia din urmă au explicat că, pe 3 octombrie, conferinţa de alegeri va avea un caracter extraordinar şi, conform statutului, doar pentru posturile vacante trebuie făcute alegeri. În schimb, cealaltă tabără a invocat o decizie a Biroului Permanent Naţional (BPN) din primăvara acestui an în care s-a hotărât organizarea de alegeri „de jos în sus“ pentru toate funcţiile.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/tie-break-la-psd-iasi-butoiul-cu-pulbere-a-explodat-se-numara-ranitii–106169.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.