spot_img
spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-mai-2024

Cazul Bălășescu: Mașina fostului socru, găsită! A fost abandonată în Bușteni, cu roțile dezumflate

- Advertisement -

Maşina condusă de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, prinicipalul suspect în cazul uciderii acestuia, a fost găsită abandonată, luni dimineaţă, în Buşteni, au declarat pentru surse din Poliţie.

Autoturismul, un Ford Focus argintiu, avea roţile din spate dezumflate, potrivit unor surse din cadrul anchetei, citate de Mediafax.

Maşina a fost găsită pe strada Telecabinei din Buşteni, unde, potrivit martorilor, ar fi abandonată de trei zile.

Autoturismul folosit de George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, îi aparţinea acestuia din urmă, revenindu-i în urma partajului.

Avocata care l-a reprezentat pe Mihail Bălăşescu în procesul de partaj susţine că fostul secretar adjunct al PNL depusese mai multe plângeri la Poliţie împotriva fostei sale soţii şi a rudelor acesteia, care l-ar fi urmărit.

Avocata Lidia Cernătescu a declarat, pe 5 septembrie, că un conflict între Mihail Bălăşescu şi fosta sa soţie Ana Maria Burchel a pornit după ce fostul secretar general adjunct al PNL a primit în urma partajului o maşină. Autoturismul era însă folosit de fostul socru al lui Bălăşescu.

„De la pronunţarea partajului de către Judecătoria Sectorului 5 era urmărit. Doamna Burchel i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă şi a fost internat în spital. Sora dumneaei şi iubitul acesteia l-au urmărit. Am depus plângeri la Secţia 1 Poliţie, atât pe numele fostei soţii, cât şi pe numele surorii acesteia şi al iubitului ei. Domnul Bălăşescu trebuia să vină la cabinet pentru a completa plângerile, dar nu m-a mai sunat”, a declarat Lidia Cernătescu, avocata care l-a reprezentat în procesul de partaj pe Mihail Bălăşescu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cazul-bala-escu-ma-ina-fostului-socru-gasita-a-fost-abandonata-in-bu-teni-cu-ro-ile-desumflate_1789804.html#ixzz3lhaIUHK4
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.