spot_img
spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-mai-2024

Mii de oameni au trecut pe la sicriul lui Corneliu Vadim Tudor

- Advertisement -

Mii de oameni au trecut pe la sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor, atât de multă lume nemaifiind la Biserica Sfântul Gheorghe decât la resfinţirea lăcaşului sau la Hramul Mare de Sfântul Nicolae, a declarat, miercuri, parohul Emil Cărămizaru, informează Mediafax.

Sute de oameni de toate vârstele aşteaptă la rând, care se întinde de la intrarea în biserică până pe străzile laterale, pentru a trece pe la catafalcul pe care se află sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor.

Oamenii aşteaptă aproximativ o oră pentru a ajunge în Biserica Sfântul Gheorghe Nou, unde intră grupuri de câte 40 de oameni. Aproximativ 300 de oameni pe oră au trecut miercuri pe la sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor.

„Mii de oameni din Bucureşti, dar şi din Cluj, Baia Mare, Iaşi, Constanţa şi Craiova au venit, începând de marţi, să-i aducă un omagiu lui Corneliu Vadim Tudor, atât de multă lume nu am mai avut decât la resfinţirea de 300 de ani a bisericii şi la Hramul cel Mare de Sfântul Nicolae. Corneliu Vadim Tudor a fost la resfinţirea de 300 de ani a bisericii şi a stat alături de membrii Sfântului Sinod, de Preafericitul Daniel şi reprezentanţii celor cinci patriarhii care au participat la resfinţire”, a spus preotul paroh al bisericii din Capitală, Emil Cărămizaru.

sursa: http://www.antena3.ro/actualitate/mii-de-oameni-au-trecut-pe-la-sicriul-lui-corneliu-vadim-tudor-313063.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.