spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Ponta iese la atac. Prima reacție pe Facebook cu privire la trimiterea sa în judecată

- Advertisement -

Premierul Victor Ponta a avut o primă reacție, pe contul său de Facebook, după trimiterea sa în judecată de către procurorii DNA în dosarul „Turceni-Rovinari”, în care este acuzat de nu mai puțin de 17 infracțiuni. Referindu-se din nou la starea „bună” a economiei românești, Ponta afirmă că „singura problemă a țării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani”.

„În trei ani România va depăși economic mai multe țări europene – spune FMI! Cred cu tărie că acest lucru este realizabil, prin munca românilor și printr-o guvernare eficientă (și atunci, în 2018, ne vom gândi că nu au fost rele timpurile în care economia crește, salariile și pensiile la fel, absorbim fonduri europene și ajutăm Republica Moldova, iar singura problemă a țării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani)!”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Nu este, însă, prima postare a premierului după ce a fost trimis în judecată în dosarul „Turceni-Rovinari”. Tot astăzi, Victor Ponta vorbea, în cadrul unei postări pe Facebook, despre plata datoriei României către FMI.

Ceea ce am spus este confirmat de reprezentantii FMI – prin efortul tuturor cetatenilor acestei tari am platit din partea Guvernului toti banii imprumutati si cheltuiti aberant de Basescu – Boc – Predoiu!
Efortul securistilor si basistilor ( gen Tapalga) de a ascunde aceste realitati arata doar faptul ca vor sa fuga de responsabilitate!”, se arată pe pagina de facebook a premierului.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ponta-o-noua-postare-pe-facebook-dupa-trimiterea-sa-in-judecata_1792395.html#ixzz3m0qcA1fP
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.