spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

La Bijghir, acasa la Andrei Celestin

- Advertisement -

In urma articolului despre copilul care vinde lapte in centrul orasului, publicat acum câteva zile in “Desteptarea”, mai multi cititori au fost sensibilizati de povestea acestuia si nu au stat cu mâinile in sân.

O doamna din Moinesti, care a preferat sa nu-si decline identitatea, ne-a trimis la redactie un pachet cu penare utilate si caiete pentru cei doi frati din Bijghir, spunând doar ca si ea este mama si stie ce inseamna sa-ti trimiti copilul la scoala.

Cei de la hypermarket Cora au citit si ei povestea copiilor de la Bijghir si nu au putut sta deoparte, mai ales ca ei de fiecare data sprijina copiii sa mearga la scoala. Pe lânga cele doua ghiozdane complet utilate, cei de la Cora au trimis familiei copiilor de la Bijghir si alte produse cum ar fi: ulei, zahar, orez, pâine, brânzeturi, produse din carne, dulciuri pentru copii, etc.

Noi, cei din redactia “Desteptarea”, am facut o colecta comuna si am intregit acest gest de omenie facut de cititorii nostri.

Astfel, joi dimineata am luat drumul Bijghirului, ducând cu noi o raza de speranta. Când am ajuns la scoala din sat, am intrebat pe un profesor de la cancelarie de cei doi si i-a adus imediat pe Andreea si Andrei.

sursa: http://www.desteptarea.ro/la-bijghir-acasa-la-andrei-celestin/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.