spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
Vaslui
29-mai-2024

Loteria bonurilor fiscale. Următoarea extragere va avea loc duminică. Ce bonuri participă

- Advertisement -

Loteria bonurilor fiscale. Extragerea pentru bonurile emise în luna august va avea loc duminică, la ora 17:15.

Duminică va fi organizată prima etapă de selecţie care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare, conform Mediafax.

La extragere vor participa toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 august, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare, se arată într-un comunicat al MFP.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17:15. Extragerea este publică şi va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate.

În prima etapă a extragerii de duminică va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare, iar în a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/loteria-bonurilor-fiscale-urmatoarea-extragere-va-avea-loc-duminica-ce-bonuri-participa_1792926.html#ixzz3m5q2E6fe
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.