spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Angajatii unei firme de pazã, terorizati de mutul cel mic. De fricã, acestia s-au baricadat într-un magazin

- Advertisement -

Mutu bagã în corzi si firmele de securitate

TEROARE… S-a certat cu vânzãtoarele unui magazin de electronice din oras, s-a luat la bãtaie cu angajatii firmei de pazã, i-a amenintat cu moartea si nici dupã ce a fost luat de politisti la sectie si amendat nu s-a linistit. S-a întors la locul faptei si a continuat sã-i ameninte pe paznici, gesticulând cã îi va urmãri si îi va decapita. Este vorba despre Bogdan Stãnescu sau “mutul cel mic”, asa cum este cunoscut tânãrul prin oras. Tot scandalul a pornit din cauzã cã laptopurile din magazinul respectiv nu erau conectate la internet.

Aproape în fiecare zi, “mutu cel mic” împreunã cu bunul sãu prieten, mutu “vampir”, viziteazã un magazin de eletronice si electrocasnice din oras, de unde îsi culeg ultimele stiri si îsi actualizeazã profilurile de facebook. Pentru cei din magazin, vizitele mutilor a devenit o rutinã. Au chiar si un laptop al lor, de unde nu-i dã nimeni la o parte. Într-una din zile, când au ajuns la “birou”, acestia au avut parte de o surprizã neplãcutã. Laptopul nu avea internet. De aici si pânã la un scandal cât casa nu a mai fost decât un pas. Episodul ne-a fost relatat de un client al magazinului, martor la ceartã. “Cu câteva minute înainte ca cei doi sã ajungã, în zonã fusese luat curentul. Probabil din cauza asta nu era internet. Mutii n-au vrut sã înteleagã lucrul ãsta si au început sã facã scandal prin magazin. O tânãrã care lucra acolo s-a apropiat de mutul cel mic si a încercat sã-l linisteascã. Ãsta a dat sã o loveascã. În momentul ãla, ceilalti angajati au apãsat butonul de panicã. Dupã câteva minute au venit si interventiile firmei de pazã. Doi bãtrânei. Au încercat sã-i ia pe cei doi muti cu frumosul, dar când au vãzut cã nu au cu cine vorbi, i-au scos cu forta din magazin. Am vãzut si câteva lovituri din partea ambelor tabere. Dupã ce au reusit sã-i scoatã, cei doi paznici s-au baricadat în magazin, încuind usa. Asta l-a întãrâtat si mai tare pe cel mai mic dintre muti, care a continuat sã-i ameninte prin geam pe angajatii firmei de pazã. A gesticulat pânã când la fata locului a ajuns Politia. Cei doi tineri au fost urcati în masinã de cãtre politisti si dusi, probabil, la sectie”, ne-a spus un martor al scandalului.

Paznicii, temãtori în fata mutului cel mic

Angajatii magazinului se asteptau ca interventiile chemate prin butonul de panicã sã aibã o reactie mai promptã. În schimb, paznicii au pãrut mai degrabã fricosi în fata mutului. “Ne-au spus cã le este fricã sã se ia de tânãrul respectiv pentru cã au familii acasã, mai ies prin oras si nu vor sã aibã de-a face cu el. Nu ne-a venit sã credem când am vãzut cã se închid în magazin de teamã. Ne asteptam la o altfel de interventie. Dupã ce a scãpat de la sectie, tânãrul s-a întors la magazin si a continuat sã-i ameninte pe paznici. Le fãcea semne cã-i va urmãri prin oras si îi va decapita”, ne-au declarat angajatii magazinului.

Episodul, confirmat si de Politie

“Am primit o sesizare, pe numãrul de urgentã 112, legatã de faptul cã doi tineri fãceau scandal într-un magazin de electronice si electrocasnice. Cei doi erau supãrati cã nu mai reuseau sã acceseze reteaua internet de pe laptorile prezentate în magazin. Din discutiile purtate cu reprezentantii magazinului, a reiesit faptul cã, din cauza unei cãderi de curent, a avut loc o defectiune a conexiunii de internet. Cei doi tineri au fost sanctionati conform Legii 61/1991”, a spus purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.