spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Klaus Iohannis îl primește luni, la Cotroceni, pe noul ambasador al SUA în România

- Advertisement -

Președintele României Klaus Iohanns îl va primi luni, la Palatul Cotroceni, pe nou ambasador al SUA la București, Hans Klemm, cu ocazia prezentării scrisorii de acreditare, informează Admnistrația Prezidențială.

Astfel, potrivit programului anuntat pe site-ul Presedintiei, luni, la ora 18.00, va avea loc „primirea, cu ocazia prezentarii scrisorii de acreditare, a domnului Hans Klemm, ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii in Romania”.

Hans G. Klemm a depus juramantul in calitate de ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania, miercuri, in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul Departamentului de Stat al SUA, in prezenta secretarului de Stat american John Kerry si a ambasadorului desemnat al Romaniei in SUA, George Maior.

Presedintele SUA, Barack Obama, l-a nominalizat, pe 24 martie, pe Hans G. Klemm pentru postul de ambasador in Romania, el fiind confirmat in functie prin votul Senatului american din 5 august.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/klaus-iohannis-il-prime-te-luni-la-cotroceni-pe-noul-ambasador-al-sua-in-romania_1793801.html#ixzz3mI3WsiRD
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.