spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Partidele de sex ale unei prostituate, într-o scară de bloc, întrerupte de jandarmi

- Advertisement -

O patrulă de jandarmi a întrerupt, în noaptea de marţi spre miercuri, partidele de sex ale unei prostituate care avea patru clienţi, după demararea unei anchete fiind identificat şi peştele tinerei, care este concubinul mamei sale. În jurul orei 0.50, membrii patrulei de jandarmi, care se aflau pe strada Tineretului din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, au observat mai mulţi bărbaţi şi o femeie, la intrarea într-un bloc.

Jandarmii au trecut la verificări şi la legitimarea persoanelor prezente, în scurt timp stabilindu-se că o tânără în vârstă de 18 ani s-a întâlnit cu patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani pentru a întreţine relaţii sexuale contra cost. Până la sosirea jandarmilor, prostituata făcuse sex cu unul dintre tineri, care o plătise cu 100 de coroane suedeze (circa 47 de lei). Din ancheta jandarmilor rezultă că partida de sex s-a consumat în scara blocului. În zonă a fost identificat şi un anume Eduard Constantin, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Suceava. Din ancheta jandarmilor rezultă că acesta a fost contactat de cei patru tineri, toţi din Bălcăuţi, şi le-a intermediat întâlnirea cu tânăra de 18 ani, care este fiica concubinei sale.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-09-24/Partidele-de-sex-ale-unei-prostituate-intr-o-scara-de-bloc-intrerupte-de-jandarmi

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.