spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Etapa derby-urilor în Liga 4

- Advertisement -

“Judeteanã”

ECHILIBRATE… Pajura Husi – FC 2002 Vaslui, duminicã, ora 11.00, este mai mult decât un meci al orgoliilor între douã echipe puternice din Liga 4. Va fi un duel interesant, între douã formatii care au ca obiectiv calificarea în play-off. O altã partidã echilibratã se va disputa la Suletea, Vitis urmând sã întâlneascã Smart Negresti.

Pajura Husi joacã, mâine, cu FC 2002 Vaslui, într-o partidã care poate aduce trupa lui Adi Racovitã în postura de favoritã la câstigarea sezonului regulat. Înaintea etapei a IV-a, Pajura se aflã pe locul doi cu 9 puncte, la egalitate cu FC 2002 Vaslui, dar cu un golaveraj superior. Ambele formatii îsi doresc o clasare între primele patru locuri pentru o participare în play-off-ul Ligii 4. Un alt duel de foc se anuntã cel de la Suletea, acolo unde Vitis primeste vizita formatiei Smart Negresti. Cele douã echipe nu au un început de sezon perfect, suletenii pierzând duelurile din deplasare cu Pajura Husi (2-3) si FC 2002 Vaslui (2-4), în timp ce negrestenii au cedat, pe teren propriu, 2-3 cu Sporting Bârlad.

Flacãra Murgeni continuã în Liga 4

Chiar dacã nu a jucat niciun meci în acest start de campionat, Flacãra Murgeni continuã în Liga 4. Membrii Comisiei de Disciplinã a AJF Vaslui sustin cã nu existã nicio prevedere regulamentarã prin care echipa din Murgeni sã fie exclusã din campionat deoarece nu au prezentat vizele medicale necesare desfãsurãrii partidelor de fotbal.

Liga 4, etapa a IV-a:

Multim Perieni – FC Gârceni

Vitis Suletea – Smart Negresti

Pajura Husi – FC 2002 Vaslui

Unirea Banca – Viitorul Rebricea

Flacãra Murgeni – Sporting Bârlad (ora 15.00)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.