spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
20-mai-2024

Duel pentru play-off

- Advertisement -

HC Vaslui – Politehnica Timisoara, duminicã, ora 12:00, Sala Sporturilor

ÎNCLESTARE…Vasluieni, duminicã, mobilizarea generalã ! La Vaslui vine una dintre contracandidatele noastre la un loc în play-off, Politehnica Timisoara. Dupã vizita Energiei din Târgu-Jiu din prima etapã, o altã formatie cu acelasi obiectiv ca al nostru va evolua în Sala Sporturilor, cu gândul de a pune mâna pe toate cele trei puncte. Numai cã la fel ca în meciul cu gorjenii , “ros-albastrii” nici nu vor sã audã de un alt rezultat în afarã de victorie. Moralul echipei e bun, jocul a crescut în calitate. Tot ce mai lipseste acum si care ar putea face perfectã ziua de duminicã este o salã cât mai plinã. De aceea, echipa HC Vaslui, împreunã cu staff-ul tehnic invitã vasluienii în numãr cât mai mare la Sala Sporturilor pentru a-i purta spre o nouã victorie

Despre rolul pe care publicul vasluian l-ar putea avea, duminicã, au vorbit si adversarii nostri, prin vocea antrenorului principal, Pero Milosevic. Acesta a recunoscut cã meciul cu HC Vaslui este unul vital pentru Timisoara. “Vaslui a evoluat bine în aceastã perioadã. A câstigat la Resita si pe terenul Stelei, e o echipã cu potential, care munceste mult, are un public si un antrenor bun. Pentru noi e o partidã vitalã. Jucãtorii se antreneazã bine în aceastã perioadã, pregãtim mai multe faze de joc, defensiva e foarte importantã”, a afirmat tehnicianul înainte de plecarea spre Moldova. Despre importanta partidei de la Vaslui a vorbit si principalul marcator al “alb-violetilor”, georgianul Irakli Chikovani. “E o partidã dificilã, dar echipa noastrã e pregãtitã, o sã facem totul ca sã luãm aceste trei puncte. Eu zic cã Vaslui e adversar direct pentru play-off, dar eu am încredere în bãieti, în echipa noastrã si trebuie sã batem acolo.”

Fanii, asteptati în numãr mare la salã

Pentru HC Vaslui, meciul cu Timisoara ar putea însemna a doua victorie consecutivã din acest sezon. Pentru a izbuti acest lucru, elevii lui Sandu Iacob lanseazã o invitatie tuturor iubitorilor de handbal din judet sã vinã în numãr cât mai mare la salã. “ Întotdeauna, fanii ne-au încurajat, ne-au ajutat sã traversãm perioadele mai putin bune din joc. Sprijinul lor este foarte important pentru noi, evoluãm cu mai multã încredere când îi simtim alãturi. Sperãm ca si la meciul de duminicã, cu Timisoara, sã avem o salã plinã care sã ne poarte spre o nouã victorie”, au declarat handbalistii vasluieni. Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului, pretul lor fiind acelasi, 10 lei pe sectoarele laterale si 15 lei pe sectorul central.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.