spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Oprescu nu prezintă risc de infarct. Va fi transferat înapoi în arest

- Advertisement -

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, nu prezintă risc de infarct. Este concluzia la care au ajuns medicii de la Spitalul Universitar din Capitală, care l-au examinat. Acesta va fi dus înapoi în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, cel mai devreme, în această noapte sau mâine în jurul orelor prânzului. Starea lui este stabilă, transmite Realitatea TV.

Echipa de verificare din cadrul instituției Avocatul Poporului, care a cercetat starea de sănătate a lui Sorin Oprescu, dar și tratamentul aplicat persoanelor aflate în detenție și condițiile de detenție din Centrului de Arestare Preventivă din cadrul Poliției Capitalei, a decis că fostul primar al Bucureștiului trebuie să fie internat.

Medicul lui Sorin Oprescu, care l-a vizitat pe primarul suspendat, vineri seară, a declarat că nu îi poate pune un diagnostic exact în cabinetul Arestului Poliției Capitalei, pentru că este un cabinet modest.

„Starea de sănătate se poate agrava la orice persoana cu diabet și angină. Cabinetul de la Poliția Capitalei este unul modest, este un cabinet de consultații medicale. Am avut o discuție cu medicul care îl supraveghează și cu profesorul Oprescu pentru a i se face un examen cardiovascular complet. În acest cabinet nu există aparatura medicală necesară pentru un diagnostic bine pus la punct. Un bolnav cu angină poate să moară subit sau să trăiască 20 de ani”, a spus cardiologul.

Întrebat dacă a văzut vreo schimbare la Sorin Oprescu de când este în arest, acesta a spus că „e schimbat, e mai slab, așa, mai puțin tonic. Din punct de vedere psihic nu am putut să-mi dau seama dacă s-a schimbat sau nu”.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/oprescu-nu-prezinta-risc-de-infarct-va-fi-transferat-inapoi-in-arest_1799287.html#ixzz3n3NGMfI1
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.