spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Valutistul Daniel Gulei Andronic, „uşurat” de peste 5,4 miliarde de lei vechi şi un braţ de bijuterii din aur

- Advertisement -

Daniel Gulei Andronic, valutistul sucevean călcat de tâlhari şi mai apoi de procurorii botoşăneni, a primit recent o nouă lovitură grea. Dosarul în care a fost anchetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani s-a finalizat, dar veştile pentru Andronic nu sunt dintre cele mai bune. Singura sa bucurie este că pe linie penală procurorii au dispus clasarea, dar nu doar faţă de sucevean, ci şi faţă de celelalte persoane cercetate în acest dosar. Daniel Gulei Andronic a fost cercetat pentru comiterea infracţiunilor de spălare de bani şi camătă, concluzia laconică a procurorilor fiind următoarea: „Nu există probe certe că persoanele au săvârşit infracţiunile”.
În schimb, mare parte din banii şi bunurile ridicate la percheziţiile din iulie 2013 au fost confiscate. Daniel Gulei Andronic a rămas astfel fără 64.460 de euro, 45.000 de lire sterline, 300 de dolari SUA şi 1.000 de coroane suedeze. În total, valutistul sucevean s-a ales cu o gaură de peste 5,4 miliarde de lei vechi.

Şi asta nu este tot. Deoarece firma SC Restmo Exchange SRL Suceava controlată de Daniel Gulei Andronic nu a putut prezenta documente din care să rezulte că are dreptul legal de a comercializa bijuterii, toate bunurile de acest fel ridicate la percheziţie au fost confiscate. Este vorba de 17 lănţişoare, 8 brăţări, 19 inele, 7 perechi de cercei, 4 medalioane, dar şi doi cocoşei, toate din aur. În total este vorba de aproape un kilogram de aur, ceea ce înseamnă o altă pagubă de peste 1 miliard de lei vechi.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-10-01/Valutistul-Daniel-Gulei-Andronic-usurat-de-peste-5-4-miliarde-de-lei-vechi-si-un-brat-de-bijuterii-din-aur

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.