spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Astăzi începe prima zi din anul universitar 2015-2016. Politicienii participă la ceremonii

- Advertisement -

Anul universitar 2015-2016 își deschide porțile azi, 1 octombrie, printr-o serie de ceremonii, în cadrul cărora studenții se vor întâlni cu cadrele didactice, dar și cu politicieni.

Numărul studenților care se întorc astăzi la cursuri se ridică la aproximativ 500.000. Anul acesta, la Universitatea Politehnica din București, numărul studenților străini care s-au înscris este dublu față de anul trecut.

La Constanța, Universitatea Ovidius vine cu aproape 20 de facultăți și zeci de specializări. La Universitatea Maritimă Constanța, vor începe cursurile mii de studenți care au avut de ales între 12 specializări.

La Academia Navală, în acest an sunt 13 programe de studii de licență și de masterat acreditate. Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa va lua parte la ceremonia de deschidere.

„Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, va lua parte joi, 1 octombrie, la ceremoniile de deschidere a anului universitar în instituţiile militare de învăţământ superior”, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării.

De la ora 9.00, ministrul Duşa va participa la festivitatea ce va avea loc la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, din Constanţa, începând cu ora 13.00 la cea organizată la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, din Braşov, iar de la ora 17.00 la ceremonia deschiderii anului universitar la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, în Piaţa Mare din Sibiu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/astazi-incepe-prima-zi-din-anul-universitar-2015-2016-politicienii-participa-la-ceremonii_1801132.html#ixzz3nJEGjlL9
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.