spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Doi bătrâni, lăsaţi fără geamuri la casă, de o lună şi jumătate, de o firmă de termopane

- Advertisement -

Doi oameni trecuţi de vârsta de 80 de ani, soţ şi soţie, trăiesc un adevărat coşmar după ce au semnat un contract cu o firmă de termopane, prin care urma să li se monteze geamuri cu tâmplărie din PVC la două apartamente, unul al lor, în care vor să se mute, şi unul al fiicei lor. Cea mai mare problemă este că la unul din apartamente, cel în care bătrânii vor să se mute, un muncitor al firmei a dat jos vechile geamuri de la cele două balcoane ale apartamentului. Se întâmpla la mijlocul lunii august, iar acum, în debut de octombrie, bătrânii stau cu un cearşaf în geam şi cu mobila acoperită, pentru a nu fi degradată de vânt şi umezeală. Abia după ce au semnat contractul bătrânii au aflat cu cine au de a face. Se numeşte Radu Ivaş, un personaj reclamat de-a lungul anilor pentru zeci de înşelăciuni şi eliberat în acest an din penitenciar, unde a fost închis pentru înşelăciune.

Momiţi cu un preţ mult sub cel al pieţei

Dumitru Rotariu, în vârstă de 82 de ani, şi soţia sa, Georgeta Rotariu, în vârstă de 83 de ani, locuiesc într-un apartament de pe strada Ana Ipătescu, în centrul Sucevei. Fostul lor apartament este la etajul 4 şi, cum sunt oameni în vârstă, au făcut un schimb, cu un vecin, pentru a se muta la etajul II în acelaşi bloc.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-10-02/Doi-batrani-lasati-fara-geamuri-la-casa-de-o-luna-si-jumatate-de-o-firma-de-termopane

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.