spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
Vaslui
29-mai-2024

Pelerini răpuși de frig. Zeci de credincioși, luați cu targa de la moaștele Sf Parascheva

- Advertisement -

Zeci de pelerini au avut nevoie de îngrijiri medicale, sâmbătă noaptea, la Iași din cauza frigului și a oboselii. Pelerinajul la moaștele Sf Parascheva coincide în acest an cu venirea unui front atmosferic extrem de rece în zona de nord-est țării.

Zeci de pelerini au avut nevoie de îngrijiri medicale, sâmbătă, la Iași din cauza frigului și a oboselii. Pelerinajul la moaștele Sf Parascheva coincide în acest an cu venirea unui front atmosferic extrem de rece în zona de nord-est țării.

Mii de credincioşi din toată ţara s-au adunat la Iaşi ca să se închine la Sfânta Cuvioasă Parascheva. Este cel mai mare pelerinaj religios din România.

În acest an în Capitala Moldovei au ajuns pentru prima dată şi moaştele Sfintei Maria Magdalena de la Muntele Athos.

Din cauza oboselii, dar şi a temperaturilor scăzute, 40 de pelerini au avut nevoie de îngrijiri medicale în prima parte a zilei de sâmbătă. În plus, oamenii refuză să mănânce sau să bea în timp ce stau la coadă, transmite corespondentul Realitatea TV.

Greul abia de duminică începe, când codul galben de frig și ploi va cuprinde treptat și zona Moldovei.

Credincioşii prăznuiesc pe 14 octombrie sărbătoara Sfintei Cuvioase Parascheva, considerată ocrotitoarea Iaşului şi a întregii Moldove.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/pelerinaj-pe-cod-galben-moa-tele-sf-parascheva-fa-a-in-fa-a-cu-urgia-naturii_1807311.html#ixzz3oFgB0RAe
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.