spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

Zilele treatrului tânãr la Vaslui, un eveniment cu actori la început de drum

- Advertisement -

INVITATIE… O nouã stagiune de teatru cu actori vasluieni va avea loc în acest sfârsit de sãptãmânã. Douã trupe din douã orase, Vaslui si Baia Mare, se vor reuni pentru a oferi publicului vasluian câteva spectacole inedite. Astfel, vineri si sâmbãtã, de la ora 19:00, respectiv ora 19:30, la sala Studio “Valentin Silvestru” a Casei de Culturã Vaslui, se va derula piesa de teatru “Dupã 18 ani în Vaslui”. Duminicã, în aceeasi salã, de la ora 19:00, va începe piesa de teatru “Dupã 18 ani în Baia Mare”, iar luni, de la ora 19:00, va avea loc un “Atelier deschis de improvizatie pe povesti reale Baia Mare – Vaslui”. Pretul este 5 lei/spectacol.

Timp de patru zile, Vasluiul va sãrbãtori teatrul independent. Initiativa vine din partea Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, care îsi doreste sã continue proiectul demarat anul trecut, cu ocazia Festivalului de Umor “Constantin Tãnase”. Astfel, dupã ce în iunie, anul acesta, actorul Sorin Poamã si regizoarea Vera Ion, initiatorii proiectului “Scrie despre tine”, alãturi de o trupã de 18 adolescenti, au oferit publicului vasluian un spectacol cu povesti si scene desprinse din realitatea orasului, iatã acum revine pentru a ne oferi o nouã experientã culturalã: “Zilele teatrului tânãr”.

“Ce faci când stii cã în curând, mai exact dupã 18 ani, va trebui sã începi sã te descurci singur? Ce rãmâne din visul de acum câtiva ani, când pãrea atât de simplu sã îti imaginezi orice? Ce înseamnã sã fii realist în legãturã cu viitorul tãu? Sunt visele tale prea mari pentru lumea în care trãiesti? Cine te influenteazã când trebuie sã te hotãrãsti în legãturã cu viitorul tãu? Care alegere este cea bunã? E mai bine sã rãmâi în orasul în care te-ai nãscut sau sã pleci? Rãmâi în România sau mergi „afarã”?”. Acestea sunt întrebãrile care vor guverna spectacolele din cele patru zile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.