spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Poliția schimbă mașinile. Care este noua marcă a autospecialelor și cu cât au fost achiziționate

- Advertisement -

Poliţia Română schimbă marca autospecialelor cu care va dota secţiile şi posturile din ţară. Noile maşini, care au toate dotările necesare, au fost achiziţionate cu 9.370 de euro bucata, în condiţiile în care preţul de catalog era de 14.000 de euro.

Autovehiculele cumpărate pentru poliţişti au motoare pe benzină şi nu sunt dintre cele care au făcut obiectul scandalului Volkswagen.

Noile autovehicule au intrat în faza de testare finală. Acum se verifică dacă sistemele acustice şi luminoase funcţionează optim pe bateria suplimentară.

„Este un progres tehnic. În general, ultimii doi ani au fost un progres pentru Ministerul de Interne. Era o nevoie asiduă de astfel de dotări, iar domnul ministru Oprea se pare că a înţeles, s-a mărit capacitatea operativă a pompierilor, a poliţiştilor şi a jandarmilor, lucru care se vede în intervenţiile de zi cu zi”, a declarat vicepreşedintele SNPPC, Dumitru Coarnă.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/poli-ia-schimba-ma-inile-care-este-noua-marca-a-autospecialelor-i-cu-cat-au-fost-achizi-ionate_1812143.html#ixzz3ow2UxuTV
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.