spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

ŞEDINŢĂ a conducerii PSD, în noua formulă. Oprişan: „Cu experienţa mea, nu contează pentru mine o funcţie”

- Advertisement -

Liderii PSD se întrunesc, luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional în noua formulă, aleasă la Congresul de duminică.

Liviu Dragnea a fost confirmat, duminică, în funcţia de preşedinte al PSD. Congresul a ales şi echipa lui Dragnea: Valeriu Zgonea – preşedinte executiv şi cei 14 noi vicepreşedinţi: Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu, Georgian Pop, Ionuţ Vulpescu, Nicolae Bănicioiu, Mihai TudoseM, Viorel Ştefan, Gheorghe Şimon, Gabriel Vlase, Mihai Chirică,Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu, Ecaterina Andronescu şi Doina Pană.

Luni, de la ora 11.00, are loc şedinţa BPN, în noua formulă. Marian Oprişan a venit la sedinţă, desi nu mai deţine nicio funcţie de conducere în partid. Fost vicepreşedinte, Oprişan a spus că a fost invitat de Liviu Dragnea.

Voi veni de câte ori voi fi invitat de preşedintele partidului. (…) Cu experienţa mea, cu rezultatele pe care le-am obţinut de-a lungul timpului, nu contează pentru mine o funcţie în PSD”, a declarat Oprişan, înainte de şedinţă.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/sedinta-a-conducerii-psd-in-noua-formula-oprisan-cu-experienta-mea-nu-conteaza-pentru-mine-o-fu_251428.html#ixzz3p0Amg8bv

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.