spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Douã minore cu probleme de comportament dau de lucru politiei vasluiene!

- Advertisement -

ALBA-NEAGRA CU POLITISTII…Douã surori, în vârstã de 15, respectiv 16 ani, domiciliate în comuna Zãpodeni, au plecat pe 21 octombrie din Adãpostul de Zi si Noapte pentru Copiii Strãzii din municipiul Vaslui si nu au mai revenit, fiiind date dispãrute de angajatii de la DGASPC Vaslui. Ieri, fetele au fost gãsite de politisti pe o stradã din Vaslui si au fost duse înapoi la Adãpostul de Zi si Nopate, unde specialistii vor reevalua situatia lor familialã. Se pare cã fetele, ambele eleve la un liceu din Vaslui, au probleme de comportament, care nu pot fi rezolvate de pãrinti. Pe scurt, nu ascultã de nimeni si deja îsi dau aere de “pitzi”. Pradã usoarã pentru proxeneti!

În ziua de 21 octombrie minorele Paveliuc Elena, în vârstã de 16 ani, si sora ei, Paveliuc Georgiana, în vârstã de 15 ani, domiciliate în comuna Zãpodeni, au plecat în mod voluntar din Adãpostul de Zi si Noapte pentru Copiii Strãzii din municipiul Vaslui, fãrã acordul reprezentantilor acestei institutii si nu au mai revenit. Fetele erau acolo de câteva zile, fiind aduse de politisti, deoarece tatãl lor le reclamase la IPJ Vaslui disparitia, pe data de 17 octombrie. Fetele hoinãreau pe strãzi în Vaslui si au fost aduse la Adãpostul de Zi SI Noapte pentru Copiii Strãzii din cadrul DGASPC Vaslui. Dar, având probleme mari de comportament, cele douã surori Paveliuc, una în clasa a IX-a si alta a X-a, la un liceu din Vaslui, au plecat de capul lor de la adãpost. Politistii de la IPJ Vaslui, anuntati de angajatii DGASPC Vaslui, au început cãutãrile si le-au gãsit dupã o zi. “Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui – Compartimentul Urmãriri au gãsit cele douã surori, în vârstã de 15, respectiv 16 ani, din comuna Zãpodeni, pe strada Cãlugãreni din municipiul Vaslui. Acestea au fost conduse si încredintate reprezentantilor Adãpostului de Zi si Noapte pentru Copiii Strãzii din municipiul Vaslui”, a precizat comisarul Mihaele Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

DGASPC Vaslui face anchetã ca sã vadã ce este cu fetete plimbãrete!

Dupã cum am relatat, cele douã sunt surori, ambele eleve la acelasi liceu si ambele cu acelasi comportament neadecvat, mai precis cu probleme de comportament care nu pot fi gestionate de pãrinti. Specialistii din cadrul Protectiei Copilului din Vaslui au intrat în alertã, mai ales dupã ce minorele au dispãrut de la adãpost. “Foarte bine cã au fost gãsite si aduse înapoi. Vom face o reevaluare a situatiei lor, în acest context. Vom vedea ce vom decide în urma reevaluãrii, dacã se impune sau nu o mãsurã de protectie specialã pentru minore sau o consiliere în vederea reintegrãrii lor în familie”, a precizat Irina Câmpeanu, purtãtorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.