spot_img
spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-mai-2024

Conducerea CFR îşi ameninţă salariaţii ca să NU le plătească banii cuveniţi

- Advertisement -

Salariații CFR București au fost avertizați să nu mai ceară să li se achite dobânzi pentru drepturile salariale achitate eșalonat pe mai mulți ani pe baza titlurilor executorii ale instanței, în baza unei decizii a Înaltei Curți, cu argumentul că astfel subminează activitatea CFR și a economiei naționale. Șefilor li s-a cerut să își „prelucreze” angajații și să-i atenționeze că pot răspunde material, disciplinar și penal, scrie profit.ro.

Subminarea economiei naționale a fost eliminată, însă, din noul Cod Penal.

Solicitarea este argumentată de către reprezentanții companiei CFR, contactați de Profit.ro, prin faptul că au existat cazuri în care salariați și-au recuperat banii câștigați în instanță, dar au cerut a doua oară executarea silită a societății pentru sume calculate în baza deciziei ICCJ, privind plata și a dobânzilor la sumele câștigate în instanță, dar primite eșalonat, deși această decizie este aplicabilă, potrivit companiei, doar funcționarilor publici.

sursa: http://www.antena3.ro/actualitate/conducerea-cfr-isi-ameninta-salariatii-ca-sa-nu-le-plateasca-banii-cuveniti-321229.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.