spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Firmă de termopane reclamată pentru înşelăciuni grosolane, închisă cu jandarmii

- Advertisement -

Inspectori ai Comisariatului Judeţean de Protecţie a Consumatorului Suceava, însoţiţi de un echipaj al Jandarmeriei, au descins, ieri, la sediul unei firme de termopane care are punct de lucru în cartierul George Enescu al municipiului Suceava, pentru a aplica amenzi, dar şi pentru a închide unitatea. Măsura drastică era singura variantă în condiţiile în care numeroşi suceveni au depus reclamaţii, atât la Protecţia Consumatorului, cât şi la Poliţie, cu privire la faptul că au încheiat contracte cu firma Transplast TOP SRL, au plătit sume importante în avans, însă lucrările nu au mai fost efectuate. Societatea este administrată, în calitate de împuternicit, de Radu Alexe Ivaş, cel care a fost trimis zilele trecute în judecată pentru înşelăciuni cu mod de operare asemănător comise acum doi ani de zile.

Un bătrân disperat, care a dat 1.500 de euro şi a fost lăsat fără geamuri la casă
La sediul societăţii, echipa de control nu a găsit decât o femeie care are abia o săptămână de când este „în probe” la această firmă, după cum chiar ea a mărturisit. Acesta era deja sătulă de oamenii care vin şi o iau la rost pe ea pentru contractele neonorate.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-10-31/Firma-de-termopane-reclamata-pentru-inselaciuni-grosolane-inchisa-cu-jandarmii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.