spot_img
spot_imgspot_img
25.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Elena Udrea, audiată în dosarul legat de creditul BRD: Voi contesta cuantumul cauţiunii

- Advertisement -

Elena Udrea s-a prezentat, luni, la Direcția Națională Anticorupție, unde va fi audiată în dosarul privind creditul contractat de la BRD.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a ajuns, luni, în jurul orei 09.45, la sediul DNA, unde a fost citată să se prezinte pentru a fi audiată în dosarul privind creditul pe care l-a luat de la BRD.

Elena Udrea a reiterat că are bunurile sechestrate și a adăugat că, în cazul în care nu plătește cauțiunea stabilită săptămâna trecută de procurori, s-ar putea cere un nou aviz de la Parlament, potrivit Agerpres.

Nu pot plăti. Am toate bunurile sechestrate chiar de către DNA. Îmi e imposibil să achit o cauțiune atât de mare, cea mai mare din România, în condițiile în care bunurile sunt sechestrate. Toate resursele mele sunt în declarația de avere. Voi contesta la instanță și în fața procurorilor atât cuantumul, cât și faptul că mi se cere să plătesc o cauțiune în condițiile în care toate bunurile îmi sunt sechestrate. Trăiesc din îndemnizații. Am resurse minimale. Îmi e imposibil din indemnizația de parlamentar și din veniturile mele să plăteasc această cauțiune. Se va cere un nou aviz de arestare dacă nu plătesc”, a declarat Elena Udrea, la venirea la sediul DNA.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/elena-udrea-la-dna-in-dosarul-legat-de-creditul-brd_254373.html#ixzz3qKAIyHUS

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.