spot_img
spot_imgspot_img
24.7 C
Vaslui
23-mai-2024

Rareș Bogdan: „Fără spitale ne vom plânge morții cu lumânarea în mână”

- Advertisement -

Realizatorul Rareș Bogdan a atras atenția, în emisiunea Jocuri de Putere de duminică seară, că România are nevoie de spitale moderne și de dotări, pentru a face unor tragedii precum cea petrecută în clubul Colectiv.

„Medicii români fac tot ce se poate, dar nu este de ajuns”, a spus Rareș Bogdan.

„Avem nevoie de școli, altfel riscăm să devenim imbecilii Europei, avem nevoie de spitale, altfel ne vom plânge morții cu lumânarea în mână”, a mai spus Rareș Bogdan.

Un mesaj trimis de un director de spital și citit de Rareș Bogdan în emisiunea Jocuri de Putere dezvăluie realitatea din sistemul medical românesc, în contextul tragediei din clubul Colectiv.

„Vom avea mai multi morti decat cei estimati dintr-un motiv bine determinat:

In spitalele romanesti Nu exista protocol EFICIENT pentru salvarea arsilor majori, lucru stiut de catre toti directorii de spitale.

Guvernul trebuia sambata sa ceara urgent paturi la 3-4 spitale din Austria , Elvetia, Israel, turcia, plus sa asigure financiar pod aerian cu asistenta pentru resuscitare in zbor. Asta cu „doliu national” e zero barat

Medicii romani au fost solidari, dar Nu e suficient !!! Din pacate au trecut deja 48 de ore, e prea tarziu pentru arșii majori”, precizează mesajul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/fara-spitale-ne-vom-plange-mor-ii-cu-lumanarea-in-mana_1821864.html#ixzz3qLTpQdRT
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.