spot_img
spot_imgspot_img
22.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Și în Republica Moldova au început controalele în cluburi. Ce spune premierul moldovean

- Advertisement -

Premierul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, a dispus luni efectuarea de controale în toate localurile din această țară, pentru a verifica dacă dispun de planuri de măsuri antiincendiu, conform Agerpres.

Anunțul a fost făcut de premierul interimar în timpul unei ședințe de guvern care a început cu un minut de reculegere în memoria victimelor incendiului de vineri seară din clubul bucureștean Colectiv, în care și-au pierdut viața 30 de oameni și au fost răniți aproape 200, dar și în memoria celor 224 de persoane care au murit sâmbătă, în Egipt, în prăbușirea avionului Airbus A321-200 al companiei ruse Kogalîmavia.

La rândul său, ministrul de interne în exercițiu, Oleg Balan, a indicat că aceste verificări, programate să înceapă luni, vor continua în următoarele două săptămâni.

Totodată, guvernul Republicii Moldova a îndemnat populația să doneze sânge pentru victimele incendiului din clubul Colectiv din București. Cetățenii moldoveni pot merge zilnic la punctele de recoltare a sângelui ale Centrului Național de Transfuzie a Sângelui din Chișinău, Bălți sau Cahul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/i-in-republica-moldova-au-inceput-controalele-in-cluburi-ce-spune-premierul-moldovean_1822316.html#ixzz3qLcIJyo4
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.