spot_img
spot_imgspot_img
24.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Azi încurajãm România! (foto)

- Advertisement -

Pumnii strânsi pentru Sandu Iacob si Gabriel Bujor !

Nationala masculinã de handbal a României va debuta azi, în deplasare, în preliminariile Campionatului Mondial 2017. Echipa antrenatã de Aihan Omer va evolua, începând cu ora 21:30, în compania primei reprezentative a Austriei, meciul urmând a fi transmis în direct de Digisport1. Un motiv în plus sã urmãrim partida îl reprezintã prezenta în lotul national a doi vasluieni, Sandu Iacob, antrenorul secund al primei reprezentative si extrema Gabriel Bujor.

Echipa nationalã de handbal a României va evolua, alãturi de echipele Austriei, FInlandei si Italiei, în grupa a doua din prima fazã a preliminariilor Campionatului Mondial din 2017. Nationala pregãtitã de Aihan Omer va debuta în deplasare. Azi, micuta localitate Maria Enzersdorf (8482 locuitori) va gãzdui partida Austria-România. Pentru a se bucura de un start cu dreptul, echipa antrenatã de Aihan Omer s-a pregãtit, centralizat, timp de o sãptãmâna, la Cãlãrasi. Selectionerul a avut nu mai putin de 16 jucãtori la dispozitie, patru din campionatele externe si 12 din competitia internã. Printre jucãtorii chemati la prima reprezentativã s-a aflat si extrema Vasluiului, Gabriel Bujor. Acesta nu va fi singurul reprezentant al echipei vasluiene la prima reprezentativã. Sandu Iacob, principalul “ros-albastrilor” îl va ajuta pe Aihan Omer pe bancã, din posturã de antrenor secund. Duminicã, 8 noiembrie, la Cãlãrasi, tricolorii vor întâlni Italia. Doar prima clasatã din grupã se va califica la faza play-off si se va bate pentru unul din cele nouã locuri ale Europei la Mondialul din Franta.

S-au antrenat cu prichindeii

Cãldura cu care echipa nationalã a fost primitã la Cãlãrasi s-a vãzut la unul din ultimele antrenamente când a fost vizitatã de mai multi copii de la scolile din Cãlãrasi. Bujor, Sania & co le-au fãcut la schimb o surprizã micutilor si i-au invitat pe parchetul Sãlii Polivalente pentru a-i învãta din secretele jocului de handbal. Copiii si jucãtorii au schimbat pase si au exersat aruncãrile la poartã. Selectionerul Aihan Omer si secundul Sandu Iacob s-au prins în joacã si le-au arătat micutilor cum se aruncã corect mingea de handbal. La final, tricolorii au fost asaltati pentru poze si autografe si au rãspuns cu mare bucurie solicitãrilor din partea ineditilor colegi de antrenament.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.