spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Liberalii nu mai au conducere judeteanã, decât pe hârtie!

- Advertisement -

TĂCERE…De câteva sãptãmâni, în PNL Vaslui pare sã se fi instaurat o liniste totalã. Nu se mai tin sedinte ale Comitetului Judetean Executiv (CJEx), nu se mai aude nici de întruniri ale birourilor locale, niciun fel de reuniune, de parcã liberalii se pregãtesc de dizolvare, nicidecum pentru alegerile locale. Vina, dacã se poate spune asa, apartine celor doi copresedinti, care se înteleg precum soarecele cu pisica, ne referim aici la deputatul Florin Ciurariu si senatorul Dan Marian. Cei doi fosti lideri de organizatii judetene, obligati acum sã coopereze sub sigla marelui Partid National Liberal, nu prea au chef sã se aseze la aceeasi masã, în sediul PNL, asa cã au gãsit un tertip pentru a nu se mai întâlni sãptãmânal, cum fãceau cu câteva luni în urmã.

Neoficial, se spune cã se asteaptã rezultatele sondajului de opinie de la Vaslui, sondaj care ar trebui sã stabileascã numele candidatului care va candida la primãrie din partea PNL. Surse din cadrul organizatiei judetene liberale sustin cã în data de 25 noiembrie se vor prezenta rezultatele acestui sondaj, în care sunt incluse patru nume (Ioan Zaharia, Sorin Radu, Marius Arcãleanu, Florin Ciurariu, n.r.), în cadrul unei sedinte a Comitetului Judetean Executiv. Foarte probabil, asa cum se întâmplã de multe ori, acest termen se va prelungi pânã cãtre 1 decembrie, datã anuntatã de Blaga si Gorghiu pentru finalizarea listei de candidati la primãrii si Consiliile judetene. În acest timp, gãstile si gãsculitele din PNL Vaslui se întâlnesc prin tot felul de locuri, unde se pun la punct strategii de bãtaie pe termen mediu si lung. Ciurariu cu ai lui, Marian cu ai sãi – asa se desfãsoarã “ostilitãtile” din marele Partid National Liberal din judetul Vaslui.

Presedintele PSD Vaslui: “Mã consoleazã gândul cã acesti candidati vor iesi pe locul II”

În timp ce liberalii hiberneazã înainte de cãderea iernii, la PSD se fac tot felul de analize legate de persoanele din cadrul PNL care vor intra în campania electoralã de anul viitor. O declaratie spumoasã privind acest subiect vine chiar de la presedintele social-democratilor vasluieni, Dumitru Buzatu. “Am observat cã actuala conducere liberalã a luat o decizie foarte serioasã privind efectuarea unor sondaje pentru a afla care din persoanele din rândul PNL sunt mai bine vãzute în rândul electoratului. Primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost sã mã întreb dacã e vorba de cercetãri sociologice sau geologice si dacã sondajul este orizontal sau vertical. În orice caz, vãzând cât de serioasã este aceastã activitate si care este greutatea numelor propuse pentru a candida la primãrie mã gândesc dacã nu e cazul sã propun o retragere a PSD din viata social-politicã a municipiului Vaslui. Singurul lucru care mã împiedicã sã fac o asemenea propunere este gândul cã aceia care sunt în aceste sondaje vor iesi pe locul II”, spune Dumitru Buzatu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.