spot_img
spot_imgspot_img
24.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Accident de tramvai extrem de grav în Timşoara. 19 persoane au fost rănite

- Advertisement -

Accident grav de circulație, joi dimineață, în fața Spitalului de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. 19 persoane au ajuns la spital după ce tramvaiul în care se aflau s-a ciocnit violent de un autocamion.

UPDATE. 13.40 Un accident de circulație soldat cu 19 răniți s-a înregistrat joi lângă Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, 16 persoane fiind transportate la spital.

Bogdan Mutu, purtătorul de cuvând al ISU Timiş a afirmat pentru Realitatea TV că accidentul a avut loc din cauza şoferului betonierei care nu s-a asigurat în timp ce dădea cu spatele. Conform acestuia, 15 persoane sunt rănite uşor, acestea fiind duse la spital cu 7 ambulanţe.

O autocisternă a lovit violent un tramvai aflat în mers. În urmă impactului, oamenii care erau în tramvai au căzut claie peste grămadă şi s-au rănit.

Mai multe ambulanţe au intervenit pentru a prelua răniţii că să-i transporte la spital pentru îngrijiri şiinvestigaţii.

„E vorba de conducătorul unei autocisterne care a efectuat manevră de întoarcere în faţă spitalului Louis Ţurcanufără să se asigure, intrând în coliziune cu tramvaiul 1, care circulă dinspre Calea Brediceanu spre Bulevardul Republicii. În urmă accidentului mai mulţi pasageri din tramvai au acuzat răni, fapt pentru care au fosttransportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Drăghicioiu,purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/accident-de-tramvai-extrem-de-grav-in-timsoara-19-persoane-au-fost-ranite_1828965.html#ixzz3rHyW63dP
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.