spot_img
spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
06-iun.-2024

Şoferii care provoacă accidente mortale nu vor scăpa fără măcar 24 de ore de arest

- Advertisement -

Şoferii care provoacă accidente mortale din culpa evidentă a lor vor ajunge după gratii, reţinuţi pentru 24 de ore, chiar dacă nu au circumstanţe agravante la comiterea infracţiunii, ceea ce înseamnă, printre altele, alcoolemie, lipsă permis de conducere sau părăsirea locului faptei.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, Dragoş Bujorean, a precizat că reţinerea şoferului care a omorât un om pe trecerea de pietoni de la Grupul Şcolar, în municipiul Suceava, nu va fi o excepţie, făcând parte din politica de fermitate care se va aplica în ceea ce priveşte măsurile preventive care se vor lua în încercarea de a fi reduse tragediile de acest gen.

Chiar dacă fiecare caz este analizat cu particularităţile sale, poliţiştii şi procurorii au stabilit de comun acord ca în cazurile de „ucidere în culpă” şi „lovirea sau alte violenţe”, cu grad ridicat de pericol pentru ordinea publică, să se acţioneze mai ferm în ceea ce priveşte măsurile preventive de care pot uza organele de urmărire penală.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-11-13/Soferii-care-provoaca-accidente-mortale-nu-vor-scapa-fara-macar-24-de-ore-de-arest

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.