spot_img
spot_imgspot_img
24.8 C
Vaslui
23-mai-2024

Atentate în Franța. Rusia anunță o decizie radicală

- Advertisement -

Rusia a anunțat că-și sporește măsurile de securitate sâmbătă, ca urmare a atentatelor de vineri seară de la Paris, plasându-și serviciile de securitate în alertă, cerându-le cetățenilor să dea dovadă de vigilență și promițând măsuri pentru siguranța transportului, transmite Reuters.

În puține detalii, Comitetul Antiterorist al Rusiei a anunțat că „agențiile relevante ale statului” iau măsurile care se impun pentru a-i proteja pe cetățenii ruși. „În lumina noilor amenințări, întreaga rețea de securitate națională a fost pusă în alertă”, a anunțat Comitetul într-o declarație de presă.

Viceprim-ministrul rus, Dmitri Rogozin, însărcinat cu industria de apărare a Rusiei, a anunțat că organismele de apărare ale țării au introdus măsuri suplimentare de securitate și antiteroriste, potrivit agenției Interfax.

Gruparea teroristă Statul Islamic, care a revendicat atentatele de vineri seară din Paris soldate cu cel puțin 128 de morți și 300 de răniți, a publicat o înregistrare video în care amenință că va comite „foarte curând” atacuri și în Rusia, care a lansat luna trecută operațiuni aeriene în Siria.

Căile ferate ruse au anunțat într-un comunicat că măsuri suplimentare vor fi luate pentru a întări securitatea și controlul pe tronsoanele cele mai aglomerate ale rețelei de căi ferate. Iar agenția de reglementare aeriană Rosaviația a informat că nu intenționează să suspende zborurile către Franța, cu toate că vor spori controalele de securitate pe aeroporturi.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/atentate-in-fran-a-rusia-anun-a-o-decizie-radicala_1830534.html#ixzz3rXyv8qlk
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.