spot_img
spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
06-iun.-2024

Obama: Vom distruge Statul Islamic, avem cea mai puternică armată din lume

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Preşedintele Statelor Unite a mai spus că ideologia Statului Islamic este mai periculasă decât armele. „Trebuie să luăm înapoi teritoriul pe care îl controlează ISIS. Avem cea mai puternică armată din lume”, a spus acesta, promiţând distrugerea „organizaţiei barbare”.

Barack Obama a afirmat că Statul Islamic este cea mai mare ameninţare pentru întreaga lume şi că nu este o idee bună să se trimită mai mulţi soldaţi.

„Noi facem deja ce cer unii să facem împotriva ISIS”, a precizat preşedintele american, explicând că sunt ţintite importante ale Statului Islamic.

Preşedintele Obama a mai spus că au fost dejucate mai multe atentete şi că Statul Islamic nu a fost subestimat, acesta fiind motivul pentru care se intervine şi în Siria.

Reţeaua teroristă Stat Islamic reprezintă „răul”, mai spune preşedintele american, promiţând distrugerea „organizaţiei barbare”.

„Parisul nu este singur”, a subliniat Obama, exprimând solidaritate cu poporul francez şi notând că recent au avut loc atentate în Liban, Turcia şi Irak.

Președintele Obama a anunțat un nou acord pentru a eficientiza schimbul de informații cu Franța în urma atacurilor teroriste de la Paris și a făcut apel către mai multe națiuni să „intensifice” colaborarea pentru a ajuta la lupta împotriva ISIS. „Atacurile teribile din Paris au fost, evident, un eșec teribil”, a spus Obama.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/obama-vom-distruge-statul-islamic-avem-cea-mai-puternica-armata-din-lume_1831680.html#ixzz3rihYctD9
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.