spot_img
spot_imgspot_img
22.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Sfârsit de an dificil pentru HC Vaslui

- Advertisement -

Patru deplasãri în cinci sãptãmâni

CARAVANÃ…HC Vaslui are programate nu mai putin de patru deplasãri în urmãtoarele cinci meciuri. Prima confruntare “afarã” se va da duminicã, la Constanta, în ultima etapã a turului. “Ros-albastri” vor începe partea a doua a campionatului tot pe teren advers, în orasul lui Brâncusi. HC Vaslui va reveni acasã de Sfântul Nicolae, când îsi va mãsura fortele cu revelatia campionatului, HC Adrian Petrea Resita. Elevii lui Sandu Iacob vor avea apoi alte douã partide de foc, ambele în capitalã, cu Dinamo în campionat si cu Steaua, în cupã.

Sfârsit de an 2015 extrem de solicitant pentru echipa vasluianã de handbal, care are programate nu mai putin de patru deplasãri în urmãtoarele cinci jocuri. Primul meci “afarã”

se va disputa duminicã, la Constanta, în noua “casã” a Dunãrii Cãlãrasi. Partida va conta pentru ultima etapã a turului si i-ar putea aduce Vasluiului saltul pe o pozitie de play-off. Partea a doua a campionatului va debuta tot pe teren advers. HC Vaslui se va deplasa la Târgu Jiu pentru a-si mãsura fortele cu Energia. Abia pe 6 decembrie, “ros-albastri” vor reveni în Sala Sporturilor din Vaslui, când vor primi vizita revelatiei HC Adrian Petrea Resita. Dupã meciul cu severinenii, pe elevii lui Sandu Iacob îi asteaptã alte douã confruntãri “afarã”, mai exact la Bucuresti. Pe 10 decembrie, vasluienii vor juca cu Dinamo, în runda a 16-a a campionatului, iar pe 16 decembrie, cu Steaua în cupã.

Aihan Omer: “Meciul cu Vaslui, decisiv pentru noi”

Antrenorul Dunãrii Cãlãrasi, adversara Vasluiului de duminicã, a fost cel care a stabilit Constanta ca punct de întâlnire a celor douã echipe. “Eu, ca si constãtean, am ales Constanta în speranta cã constãntenii mei vor veni sã vadã un meci de Ligã Nationalã si de ce nu, sã ne sustinã pe noi. Pentru noi, meciul cu HC Vaslui este foarte important, poate chiar decisiv pentru calificarea în play-off”, a spus Aihan Omer înaintea meciului cu HC Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.