spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Irinel, prins la Albita, dupã ce a furat din locuinte în Italia!

- Advertisement -

ARESTAT Politistii de frontierã din PTF Albita au fost vigilenti si au depistat un român fatã de care era emis un mandat european de arestare. Bãrbatul, în vârstã de 37 de ani, a vrut sã intre ieri în România, însã a avut ghinionul sã fie descoperit.

Cetãteanul român, Irinel M., se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova, lucru care nu i-a indus în eroare pe politistii de frontierã. La verificarea documentelor, acestia au remarcat cã pe numele lui existã o alertã de punere în aplicare a unui mandat european de arestare. „La controlul de frontierã, lucrãtorii nostri au constatat cã pe numele bãrbatului era emisã o alertã de punere în aplicare a unui mandat european de arestare emis de autoritãtile italiene, privind sãvârsirea unor infractiuni de furt din domeniul privat, pe teritoriul Italiei”, au comunicat reprezentantii Serviciului Teritorial al Politiei de Frontierã Vaslui.

Rãmâne ca italienii sã prezinte dovezi pentru acuzatiile aduse românului!

Reprezentantii Politiei de Frontierã nu au confirmat dacã persoana în cauzã este din judetul Vaslui. „Mai multe date despre persoanã sau despre cazul în sine nu pot fi furnizate, deocamdatã. Oricum, fiind vorba despre un mandat de arestare privind sãvârsirea unor infractiuni de furt în Italia, aici intervine si prezumtia de nevinovãtie. Urmeazã ca omul sã fie dovedit ca autor al acelor fapte. Pânã atunci, nu reprezintã o certitudine cã persoana în cauzã este si vinovatã”, au mai spus reprezentantii Politiei de Frontierã. Persoana în cauzã a fost predatã unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a IPJ Vaslui, în vederea luãrii mãsurilor ce se impun, au mai transmis reprezentantii STPF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.