spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Poliţişti atacaţi cu un cuţit de un tânăr recalcitrant

- Advertisement -

Pentru trei dintre poliţiştii de la Biroul de Ordine Publică Suceava, o sesizare venită prin 112 se putea transforma într-un adevărat coşmar. Oamenii legii au fost atacaţi cu un cuţit de un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi care se manifesta violent.
Scenele s-au înregistrat luni noapte, la Căminul nr. 2 al Colegiului Alimentar Suceava, iar dacă unul dintre locatari nu ar fi intervenit prompt, exista posibilitatea ca unul dintre agenţi să fie lovit cu cuţitul.
Sesizarea a venit după ce grupul de şase persoane care chefuia într-un imobil a ieşit pe casa scării, acolo unde s-au spart mai multe pahare. Poliţiştii au ajuns la cămin în jurul orei 1.30, iar la apartamentul indicat în reclamaţie au fost găsiţi petrecăreţii.
În timp ce îi legitimau pe oamenii aflaţi în imobil, unul dintre ei a început să ameninţe că se va sinucide dacă poliţiştii îl ridică pentru audieri. Oamenii legii i-au spus că nu va fi dus la sediul Poliţiei şi l-au condus în propriul imobil situat vizavi de cel în care avea loc petrecerea.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2015-12-24/Politisti-atacati-cu-un-cutit-de-un-tanar-recalcitrant

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.