spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Bacauanii prefera revelionul in tara, dar nici strainatatea nu-i prea sperie

- Advertisement -

Bacauanii, ca toti românii de altfel, calatoresc in acest an mai mult pentru a petrece Revelionul 2016. Ei au preferat si destinatiile externe, dar mai ales pe cele din tara, un motiv important fiind evenimentele care au avut loc, in toamna, mai ales in Franta. Agentii de turism si proprietarii sau administratorii de restaurante si pensiuni se declara multumiti.

„In acest an, din ultimii prin care am trecut, cu revelionul stam cel mai bine – ne-a declarat directorul general al Agentiei Inter-Tour Bacau, Dumitru Nanescu. Evenimentele din Franta i-au determinat pe oameni sa aleaga sa petreaca Revelionul acasa, in România. Am vândut destul de bine revelioane in special in zonele Prahova si Vatra Dornei. In plus, agentia noastra are toate autocarele inchiriate in perioada Sarbatorilor de iarna, chiar pâna pe 20 ianuarie”.

Aflat, recent, in Bacau, pentru lansarea ofertelor anului 2016, managerul operational al Agentiei de turism Christian Tour, Marius Berca, spunea insa ca agentia are destule grupuri de români care calatoresc in strainatate in perioada Sarbatorilor de iarna, care au mers deja pentru shoping la Budapesta, la Viena sau la Praga, pentru Craciun la Viena si la Praga, si vor fi de Revelion in Italia, la Napoli, pe Coasta de Azur, la Nisa, sau in Spania. „Din punctul nostru de vedere – preciza Marius Berca – turistii isi desfasoara vacanta planificata”.

sursa: http://www.desteptarea.ro/bacauanii-prefera-revelionul-in-tara-dar-nici-strainatatea-nu-i-prea-sperie/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.