spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Mesaje de Sfântul Ştefan. 10 urări de trimis sărbătoriţilor astăzi

- Advertisement -

Sute de mii de români sunt sărbătoriţi astăzi. Mai jos, găsiţi o listă cu 10 mesaje de Sfântul Ştefan numai bune de trimis astăzi, 27 decembrie.

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ștefan:

De Sfântul Stefan, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Sfantul Stefan caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare! La multi ani!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulţi ani, Ştefan!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire!

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/mesaje-de-sfantul-stefan-10-urari-de-trimis-sarbatoritilor-astazi_1856491.html#ixzz3vWNXmxnn
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.