spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Dan Şova, în arest până în luna februarie. Decizia ÎCCJ e definitivă

- Advertisement -

Senatorul PSD, Dan Șova, va rămâne în arest preventiv până în luna februarie, cel puțin. Asta au decis magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Hotărârea instanței este una definitivă. Dan Şova a fost încarcerat pentru trafic de influenţă în dosarul CET Govora, potrivit Realitatea TV.

Motivele invocate de către Dan Șova în fața instanței se pare că nu au fost convingătoare. Magistrații Curții Supreme  am menținut decizia luată înainte de Crăciun, atunci când au dispus prelungirea mandatului de arestare preventivă până la 1 februarie. Decizia de astăzi nu mai poate fi contestată.

În spatele uşilor închise, senatorul s-a plâns judecătorilor că se simte nedreptăţit pentru că se află după gratii, în vreme ce colegul său de dosar, Mihai Bălan, este anchetat în libertate. Şova a invocat şi discreţia de care a dat dovadă în privinţa dosarelor sale, pe care a refuzat să le comenteze în presă. Şedinţa a fost secretă şi a durat 30 de minute. În tot acest timp, iubita lui Şova, deputata PSD Cătălina Ştefănescu, a stat ca pe ace.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dan-sova-in-arest-pana-in-luna-februarie-decizia-iccj-e-definitiva_1856847.html#ixzz3veFlDfhr
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.