spot_img
spot_imgspot_img
22.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Violatorul de la Berezeni rãmâne în închisoare!

- Advertisement -

PUSCÃRIE Invididul în vârstã de 35 de ani, din Berezeni, care a batjocorit timp de doi ani o copilã fãrã pãrinti, care i-a fost lãsatã în grijã, rãmâne în arest preventiv. Instanta Judecãtoriei Husi a considerat cã sunt probe suficiente împotriva acestuia, chiar dacã el neagã orice acuzatie.

Situatia a iesit la ivealã la începutul lunii decembrie, anul trecut, când individul a si fost arestat preventiv. Copila în vârstã de 15 ani a povestit specialistilor din cadrul Directiei pentru Protectia Copilului (DGASPC) cosmarul îndurat timp de doi ani în casa celor care ar fi trebuit sã îi fie ca niste pãrinti. Câtã vreme sotia lui Zurba Mihai era plecatã de acasã, individul abuza de fatã. Ajunsã la Bârlad, copila a povestit specialistilor cele întâmplate, iar acestia au sesizat imediat autoritãtile. Luat la întrebãri, Zurba a negat, însã problele anchetatorilor au fost suficiente pentru a-l aresta preventiv. Vineri, instanta a verificat legalitatea si temeinicia mãsurii arestãrii preventive a inculpatului, pe care a mentinut-o.

Rudele se dezic de cel acuzat!

Rudele celui acuzat de viol nu îl apãrã pe individ, din contrã, cred cã îsi meritã soarta. “Ce mai putem spune decât cã ne-a fãcut de rusine! Dacã vreti sã stiti, el este si rudã cu copila, îi este nepoatã. E un nemernic. I-a spus si fratele lui cã îl va mânca puscãria si cã e groaznic ce a fãcut. De asta poate îsi si bãtea nevasta, acum ne gândim la tot felul de lucruri. Fata asta era fãrã mamã, dar sã stiti cã era cuminte, era desteaptã, învãta bine la scoalã. Rusine mare din partea lui cã, în loc sã îi fie ca un tatã, a fãcut asemenea mãgãrie. Ne mintea pe noi cã nu e el de vinã, ci un tigan cu care ar umbla fata. Dar e o minciunã, fata nu pleca nicãieri. Pãcat, mare pãcat, pentru cã el se trage dintr-o familie de oameni gospodari, care îsi vãd de treaba lor”, a spus Costicã Zurba din Berezeni, rudã cu agresorul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.