spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

UNPR Vaslui anuntã: “Mergem pe liste separate, la alegerile locale”

- Advertisement -

Organizatia judeteanã a Uniunii Nationale pentru Progresul României (UNPR) Vaslui va încerca sã demonstreze cã este un partid important pe scena politicã a judetului, asa cã va merge pe liste proprii la alegerile locale. De altfel, presedintele UNPR, Gabriel Oprea anunta, încã de sâmbãta trecutã, cã progresistii ar dori sã meargã singuri la alegerile locale. “Din toamnã, la alegerile parlamentare, vom avea liste comune cu PSD. În locale mergem, însã, separat. Dar, acolo unde organizatiile județene se vor întelege, pot face liste comune”, a declarat, la Brasov, liderul UNPR. În Moldova, organizatia judeteanã a UNPR a fãcut, încã de la finele anului trecut, o rezolutie pentru a merge separat pe listele de la locale, iar acum si Vasluiul anuntã acelasi lucru.

UNPR Vaslui fierbe, la propriu, în aceastã perioadã, întrucât conducerea organizatiei judetene a anuntat cã va merge separat pe liste la alegerile locale si îsi va pune proprii candidati la primãrii si Consiliul Judetean. Se cautã candidati în toate localitãtile, organizatiile locale sunt întãrite cu noi membri, se fac strategii de campanie pe fiecare comunã. Cu doi deputati, doi primari, zeci de consilieri locali, UNPR-istii de la Vaslui cred cã pot demonstra cã sunt o fortã de luat în calcul de cãtre toate organizatiile politice din judet. “Am avut oameni care doreau sã vinã la noi, însã când au auzit cã vom face liste comune cu PSD au renuntat, spuneau cã vor sã demonstreze cã pot câstiga prin forta partidului. Acum, pot sã anunt oficial cã vom merge pe liste separate la alegerile locale, iar aceia care doreau sã renunte au venit la noi cu multã convingere, stiind cã pot câstiga. Vin oameni de valoare în UNPR, din toate categoriile sociale, vom fi o organizatie foarte puternicã pânã la alegerile locale. Candidatii nostri se pun în slujba comunitãtii si a interesului national, suntem foarte încrezãtori în sansele noastre de reusitã”, a spus deputatul Sergiu Vizitiu, presedintele UNPR Vaslui.

Miza alegerilor locale: UNPR Vaslui, un procent de 10% în toate localitãtile

Progresistii anuntã cã vor sã ia un procent de 10% la alegerile locale. Anul trecut, deputatul Vizitiu anunta cã organizatia de la Vaslui are 5.000 de membri, anuntând si o cifrã importantã pentru 2016: 20.000 de membri. La nivel central, presedintele partidului, Gabriel Oprea, a anuntat cã nu va boicota legea alegerii primarilor din douã tururi de scrutin. “Respectãm legea care s-a votat si mergem pe varianta unui singur tur”, a mai spus Oprea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.