spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

“Bichinet Mondialu” s-a fãcut de râs la Antena 3!

- Advertisement -

Uite cine vrea sã fie seful Consiliului Judetean

JALNIC….Scene jenante pentru liberalul Corneliu Bichinet, vicepresedintele Consiliului Judetean Vaslui. Acesta a mers la o emisiune a televiziunii de stiri Antena 3, luni seara, unde a avut niste replici demne de întâlnirile sale cu alegãtorii din Dragomiresti sau Voinesti. În timpul emisiunii “La ordinea zilei”, întrebat dacã este mandatat sã vorbeascã în numele PNL, Bichinet a recunoscut cã nu are nicio însãrcinare de la partid si cã a venit în emisiune “ca simplu membru”. Jurnalista Dana Grecu a încercat sã o contacteze pe Alina Gorghiu, copresedintele PNL, pentru a o întreba în ce calitate apare Bichinet la emisiunile de la televiziunile centrale, moment în care liberalul de la CJ Vaslui ar fi spus: “E plecatã, normal, nu avea cum sã stea fatã mare pânã la 50 de ani. Trebuia sã se mãrite si ea”. Demonstrând cã nu are ce sã caute la televiziunile centrale, la modul în care se tot bagã în seamã de luni bune, Bichinet a recunoscut cã nu stia nici mãcar numele realizatoarei emisiunii “La ordinea zilei”, fapt pentru care Dana Grecu a mers la el, i-a întins mâna si s-a prezentat în mod oficial. Gestul i-a amuzat pe ceilalti doi invitati, Radu Tudor si Bogdan Chirieac, care au fãcut cunostintã si ei în timpul emisiunii, o ironie finã la adresa celui care se viseazã presedintele Consiliului Judetean. Când nu stã pe banii contribuabililor la Bucuresti – Bichinet stã zile întregi pe la televiziunile centrale, timp în care salariul de la CJ Vaslui îi merge în continuare, fãrã nicio problemã! – Bichinet îsi face campanie electoralã prin judet cu… portocale. Joia trecutã, acesta a mers într-un târg din nordul judetului, alãturi de senatorul Dan Marian, unde a discutat cu liderii romilor din sat, cerându-le sã-l voteze la alegerile locale, pentru presedintia Consiliului Judetean, dupã care a împãrtit plase cu portocale la toatã lumea din târg.

Corneliu Bichinet se face de râs la televiziunile centrale, unde face glume de doi lei si se comportã de parcã ar fi la actiuni electorale în satele din Dragomiresti, de unde este el de loc. De data aceasta, Bichinet a apãrut la Antena 3, unde s-a comportat jalnic, fãcând de râs atât Partidul National Liberal, cât si judetul Vaslui. Invitat la emisiunea “La Ordinea Zilei”, realizatã de Dana Grecu si Radu Tudor, Bichinet s-a apucat sã turuie bãscãliile sale de doi lei, care tin în nu stiu ce comunã din judet, dar nu la o televiziune de stiri. La un moment dat, Dana Grecu, iritatã de modul mistocãresc în care vorbea Bichinet, l-a întrebat pe liberal: “Domnule Bichinet, dumneavoastrã vorbiti în numele partidului? Sunteti mandatat sã vorbiti în numele PNL?”. Acesta, jenat, a îngãimat: “Nu, nu vorbesc în numele Partidului National Liberal, eu sunt aici în calitate de simplu membru de partid”. Dana Grecu l-a întrebat în acel moment dacã liberalul de la Vaslui are numãrul copresedintei Alina Gorghiu, pentru a o întreba în ce calitate apare la televiziunile centrale. “Nu, nu-l am, cum sã am numãrul doamnei Gorghiu?”, a spus Bichi. “Am eu numãrul. Nu vreti sã o sunãm, sã vedem ce spune?”, a întrebat realizatoarea, arãtând un telefon mobil. Dana Grecu a format numãrul de telefon al Alinei Gorghiu, însã telefonul copresedintei liberale era închis. “Nu rãspunde, e plecatã la Casa Albã. În plus, s-a cãsãtorit”, a spus realizatoarea tv. “Normal, nu era sã stea fatã mare pânã la 50 de ani. Trebuia sã se mãrite si ea”, a fost replica lui Bichi. Dupã alte câteva remarci stupide, Dana Grecu l-a întrebat direct pe liberalul vasluian dacã stie cu cine stã de vorbã. “Domnule Bichinet, dumneavoastrã stiti cum mã cheamã pe mine?”, a întrebat jurnalista. “Nu stiu cum vã cheamã, recunosc”, a spus liberalul, moment în care Dana Grecu a mers la Bichinet, i-a întins mâna si s-a prezentat în mod oficial. A fost, probabil, cel mai jenant moment al emisiunii, sã vii la o emisiune si sã nu stii nici mãcar cu cine stai de vorbã. Spre finalul emisiunii, Bichinet s-a mai fãcut de râs încã o datã: “Domnule, eu am câstigat toate alegerile locale la Vaslui si am sã câstig si anul acesta”. Când iesi pe locul patru la uninominale, în 2008, dupã candidatul PDL, care nici mãcar nu si-a fãcut campanie electoralã, sã iei 11% în 2004, când PRM mergea pe mâna lui Vadim Tudor, sã iesi pe televiziunile centrale si sã minti cã ai câstigat toate alegerile la Vaslui demonstreazã cã nu ai simtul mãsurii si îti bati joc de toatã lumea, cu minciuni penibile.

“Acest domn Bichinet nu a câstigat niciun rând de alegeri de unul singur”

La Vaslui, prestatia lui Bichinet de la Antena 3 i-a îngretosat pe primarii de la toate partidele. “Nu are ce cãuta la televiziunile centrale, se tine numai de poante rãsuflate, se crede în nu stiu ce sat, în campanie electoralã. E o diferentã ca de la cer la pãmânt, între el si ceilalti din studio. Cum sã minti în asa hal, cã ai câstigat alegerile la Vaslui? Acest domn Bichinet nu a câstigat niciodatã alegerile de unul singur, s-a fãcut de râs în 2004, când avea organizatii peste tot, iar în 2008, dupã ce venea de la un mandat de presedinte al Consiliului Judetean, a iesit al patrulea, la uninominale. Dacã nu era PSD-ul sã-l tinã în brate, nu ar fi avut ce sã caute la Consiliul Judetean. Noi am dori ca Bichinet sã nu mai aparã la Bucuresti, face partidul si toti vasluienii de rusine”, a spus un liberal, la adãpostul anonimatului. “A fost o etichetã proastã pentru judetul Vaslui. Personal, m-am simtit jenat de prestatia dlui Bichinet”, a declarat un primar PSD din judet.

A vândut 10 hectare de teren, pe care a luat 10.000 de euro. De acesti bani, a cumpãrat portocale pentru romi?

Când nu este la Bucuresti, Bichinet umblã sã-si rezolve problemele personale. Conform unor surse demne de încredere, cu ceva timp în urmã, Bichinet a vândut zece hectare de teren, la suma de 1.000 de euro pe hectar. A anuntat cã mai vinde alte zece hectare, teren compact, de data aceasta, pentru care cere 3.000 de euro pe hectar. Probabil, din acesti bani a cumpãrat portocale, pe care le-a împãrtit, joia trecutã, în târgul de la Bãcesti. Surse demne de încredere sustin cã Bichinet, însotit de senatorul Dan Marian, ar fi mers în târgul de la Bãcesti, unde s-au întâlnit cu liderii romilor, cerându-le sã discute cu conationalii lor, sã-l voteze la Consiliul Judetean. La finalul discutiilor, Bichinet a scos mai multe plase cu portocale, pe care le-a împãrtit oamenilor veniti la târg, un fel de campanie electoralã mascatã.

“Corneliu Bichinet a fost, de mai multe ori, la Mihai Iacob, la Bucuresti”

Surse din apropierea politicianului au spus cã, în ultimele luni, Bichinet a fost de mai multe ori la întâlniri cu Mihai Iacob, afaceristul provenit din Negresti, poreclit “Himalaya”. Rãmâne un mister ceea ce au discutat cei doi, cert este cã “Himalaya” se laudã peste tot cã are usa deschisã în permanentã la Vasile Blaga. “Corneliu Bichinet a fost, de mai multe ori, la Mihai Iacob. Când se duce la Bucuresti, aproape de fiecare datã se întâlneste cu Iacob”, spune una din surse. Probabil, disperat sã prindã primul loc pe lista de consilieri judeteni, Bichinet încearcã sã-l convingã pe Blaga sã-l punã în fruntea listei, însã se pare cã decizia de a nu-l trece pe primul loc a fost luatã deja.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.