spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Ce inseamna legea antifumat pentru salariati! Risti sa fii dat afara daca fumezi la serviciu, din 17 martie!

- Advertisement -

Mai este aproape o luna pana cand va intra in vigoare legea antifumat. Din 17 martie, cine va fuma la locul de munca risca sanctiuni care pot merge chiar si pana la concediere!

Incepand din data de 17 martie, salariatii nu vor mai avea voie sa fumeze in spatiile inchise de la locul de munca, care sunt spatii publice, in acceptiunea legii combaterii fumatului. Persoanele care vor incalca aceasta interdictie vor risca sa fie sanctionate atat de catre angajator, cat si de catre politisti. In acelasi timp, angajatorii vor fi nevoiti sa stabileasca si sa aplice reguli interne cu privire la interzicerea fumatului si sa afiseze indicatoare pe care sa scrie „Fumatul interzis”.

Interzicerea completa a fumatului in spatiile inchise de la locul de munca este prevazuta de Legea nr. 15/2016 privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun. Aceasta a aparut in Monitorul Oficial in data de 1 februarie si va intra in vigoare in 45 de zile de la publicare, adica in data de 17 martie, arata avocatnet.ro.

sursa: http://www.cancan.ro/actualitate/ce-inseamna-legea-antifumat-pentru-salariati-risti-sa-fi-dat-afara-daca-fumezi-la-serviciu-din-17-martie.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.