spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Salbã de medalii pentru karatistii vasluieni

- Advertisement -

Si-au confirmat statutul

PREMIATI…Vasluiul a fost, weekend-ul trecut, pentru a treia oarã consecutiv, gazda Campionatului National de Karate pentru copii, zona Moldova. O competitie care s-a bucurat de o prezentã record, cu peste 200 de sportivi prezenti la start. Orasul a impresionat însã nu numai la organizare ci si la rezultatele obtinute. Au fost probe, precum cea de Kumite individual, în care karatistii vasluieni au ocupat toate cele trei locuri ale podiumului.

În perioada 13-14 februarie, sala de sport a Liceului “Ion Mincu” Vaslui a gãzduit Campionatul National de Karate Traditional, faza regionalã. La startul întrecerii s-au aliniat peste 200 de copii de la 14 cluburi din Iasi, Galati, Bacãu, Piatra-Neamt, Tecuci, Bârlad, Brãila si Vaslui. Calitatea de principal organizator i-a revenit pentru al treilea an consecutiv, lui Constantin Roznov, presedintele Clubului Sportiv “Karate Kensei” Vaslui. “Este pentru al treilea an consecutiv când am avut onoarea sã organizãm acest campionat. Este o bucurie pentru noi si sper sã fi fost la înăltime si de aceastã datã. Chiar suntem mândri cã am reusit sã aducem aceastã competitie de nivel national la Vaslui. Multumim primãriei pentru implicare. Rezultatele sunt dintre cele mai bune. Asteptãrile noastre au fost întrecute. Sincer, nu ne asteptam la o asemenea participare. Felicit pe toată lumea pentru prezenta la competitie”, a declarat Constatin Roznov. Si în acest an, turneul l-a avut drept invitat special pe presedintele Federatiei Române de Karate Traditional, Nicolae Marandici. La invitatia organizatorilor au rãspuns “prezent” si primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavãl, viceprimarul Dragos Cazacu, prefectul judetului, Andrei Puicã si presedintele Directiei Judetene de Tineret si Sport, Rãducu Tatu.

Karatisii vasluieni, printre fruntasii competitiei

Vasluiul a impresionat nu numai prin organizare ci si prin rezultatele obtinute. Karatistii vasluieni au fost printre cei mai premiati sportivi, la unele probe ocupând toate cele trei locuri ale podiumului. Iatã rezultatele obtinute de karatistii vasluieni:

-locul I la Kumite Individual masculin – Ciocan Radu

-locul I la Kumite Individual feminin – Florea Maria

-locul II la Kumite Individual feminin – Zalã Ioana

-locul III la Kumite Individual feminin – Durbalã Alexandra

-locul II la Enbu mixt – Ciocan Radu si Zalã Ioana

-locul II la Kata Individual feminin – Zalã Ioana

-locul III la Kata Individual masculin – Ciocan Radu

-locul III la Kata masculin echipe- Copii 1 –Boicu Denis, Mãciucã Serban, Roznov Andrei Codrut

-locul III Kata masculin echipe- Copii 4 – Durbalã Constantin, Iacob George, Iacob Solomon Matei

locul III Kata feminin echipe – Florea Maria, Durbalã Alexandra, Zalã Ioana

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.