spot_img
24.3 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Hotii au filat vila lui Oltei din pat

- Advertisement -

EXCLUSIV…Hotii care au intrat în vila lui Oltei si au sechestrat un copil de 14 ani au filat casa, zile în sir, din pat, dintr-un imobil de alãturi, aflat în constructie. Cei care detin acea constructie, sau mai exact au detinut-o, fiindcã zilele trecute acea casã a fost vândutã de un executor, au observat cã patul pe care muncitorii dormeau a fost mutat de la parter, la etaj, într-o încãpere care avea destinatie de baie. De acolo, acestia au observat fiecare miscare a familiei Oltei, fãrã sã fie vãzuti. Proprietarul se felicitã cã nu i-a venit în minte sã mai treacã pe acolo, fiindcã astãzi se gândeste dacã ar mai fi trãit, având în vedere cã ar fi dat nas în nas cu cei doi indivizi periculosi. Oricum, acestia stiau cã nimeni nu-i va deranja, având în vedere cã acel imobil era în litigiu si urma sã fie executat.

S-a confirmat teoria ziarului nostru privind jaful de la vila Rodicãi Oltei. Casa directoarei a fost atent supravegheatã de cei doi indivizi, zile întregi, din imobilul alãturat, aflat în constructie. Acestia au mutat un pat (o dormezã) aflat la parter, chiar la intrare, într-o încãpere de la etaj, unde urma sã fie amenajatã baia. Acolo si-au stabilit indivizii punctul de informatie.

Filaj original

Initial, politistii nici nu au luat în calcul aceastã ipotezã. De abia dupã patru zile de la incident au perchezitionat locul. Din pãcate, nu au mai gãsit mare lucru, decât acea dormezã mutatã. Vila nu mai are acoperis, iar ploile au distrus toate probele: amprente sau urme de pantofi. Hotii, profesionisti, nu au lãsat nimic în urmã. Mucuri de tigarã, sau oricare alte obiecte care ar fi condus la vreo pistã privind identitatea lor. Singura arogantã a acestora a fost faptul cã au supravegheat vila lui Oltei, relaxati, întinsi în pat.

De ce nu avea vila ocoperis

Imobilul aflat în vecinãtatea vilei este demult pãrãsit. Lucrãrile la acea constructie au fost începute de un cuplu care a divortat. Mai mult, casa a fost obiectul unei executãri silite, în urma unui proces în care unul dintre pãrinti i-a dat în judecatã de cei doi soti divortati, pentru a-si recupera niste împrumuturi. Nu intrãm în detaliile acestei povesti, interesante, în care o mamã îsi dã în judecatã propria fiicã pentru niste datorii si apoi printr-un lichidator ajunge printr-un interpus proprietar de drept, ci doar vrem sã explicãm cum de a rãmas casa în constructie fãrã acoperis. Furios, dupã aflarea verdictului instantei care a      încuviintat executarea, proaspãtul sot divortat a luat tabla cumpãratã din banii sãi, dupã pronuntarea divortului. Se gândea cã va reusi sã se împace cu sotia si cã vor continua împreunã. Voia ca si cadou de împãcare sã fie aceastã casã. Dar nu a fost sã fie. Supãrat, si-a luat ce a fost a lui si a mers mai departe. Dacã imobilul ar fi fost acoperit, ar fi fost sanse sã se fi pãstrat mãcar o urmã care ar fi condus la identificarea hotilor. Iatã cã uneori si destinul este potrivnic în aflarea adevãrului. Totusi, trebuie spus cã cei doi indivizi stiau cã nu vor fi deranjanti de nimeni cât aveau ca obiectiv supravegherea “prãzii”. Cunosteau în amãnunt situatia acelei case. Pentru niste politisti adevãrati si acest lucru poate fi un indiciu.

Infractorii misunã în judet, politistii benchetuiesc

Politistii au demarat greoi aceastã anchetã. Dupã ziua plinã de luni, când au cercetat acea vilã, obositi, a doua zi au încins un chiolhan la un motel în apropiere. Au fost prezenti majoritatea celor care au fost luni la vilã, dar si de la alte departamente. Chiar dacã au o scuzã, sãrbãtorind ziua unui coleg, nimic nu-i absolvã, fiindcã petrecerea a început pe la ora 13.00, când acestia trebuiau sã fie la serviciu. Cine stie dacã în rapoartele lor nu scrie cã au fost pe teren. În comuna Muntenii de Jos, politistii de la postul rural, “iepurasi” cum mai sunt numiti de colegii lor de la judet, au început o verificare a tuturor persoanelor cu condamnãri, în timp ce “superiorii” lor cântau “Multi ani trãiascã!”. Existã si varianta ca cei doi sã fie localnici care în trecut sã fi fost certati cu legea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.