spot_img
24.3 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Doi copii au rãmas orfani dupã ce mama lor a murit subit, în somn

- Advertisement -

Moarte suspectã!

TRAGIC…O tânãrã de 23 de ani, mamã a doi copii, a murit subit, în timp ce dormea. Micutii au rãmas acum orfani! Nimeni nu stie ce a putut duce la acest deznodãmânt teribil, pentru cã femeia nu a acuzat dureri de niciun fel, în ultima perioadã. În toiul noptii, unul dintre copii a început sã plângã, dar femeia nu a avut nicio reactie. Atunci, sotul a observat cã aceasta zace fãrã suflare. Disperat, omul a sunat la 112. Ambulanta a rãmas împotmolitã în noroaie, drumul fiind impracticabil. Femeia a fost dusã cu o cãrutã, la echipajul medical. Nu a mai putut fi ajutatã, era moartã de câteva ore. Bãrbatul povesteste cã femeia a avut cu câteva zile în urmã dureri de cap, însã nu si-a imaginat un asemenea final.

Politia a deschis o anchetã în acest caz, pentru moarte suspectã.

Tânãra mamã, din localitatea Zgura, comuna Oltenesti, s-a stins în toiul noptii, fãrã ca nimeni din casã sã bãnuiascã. Sotul femeii sustine cã s-a întors seara acasã, de la Oltenesti. S-au asezat cu totii la masã, dar femeia nu a vrut sã mãnânce. “A pus bãiatul pe picioare. L-a legãnat. Am stins televizorul si am spus: <<hai sã ne culcãm>>. Pe la 22.00, a început bãiatul cel mic sã plângã. Zic: <<Diana, scoalã, plânge bãiatul.>> Nu a reactionat deloc. Am strigat iar. M-am dus jos, am aprins becul. Când colo, era moartã”, povesteste cu durere bãrbatul. Acesta sustine cã nu a mai avut probleme de sãnãtate si în ultimii trei ani nu a mers niciodatã la spital, dar cã în ultimile zile a cam durut-o capul. Speriat, bãrbatul a fugit la vecini si le-a cerut ajutorul. A anuntat apoi la 112 cã sotia lui este inconstientã. Ambulanta nu a putut ajunge în sat, drumul fiind impracticabil, din cauza noroiului. Pânã la urmã, femeia a fost dusã cu o cãrutã, patru kilometri, pânã în satul vecin, unde astepta echipajul medical. “Drumul în localitate era impracticabil din cauza noroiului. Femeia a fost transportatã cu cãruta la ambulantã. Colegii au gãsit pacienta decedatã de câteva ore. A fost declarat decesul si a fost anuntatã politia pentru continuarea anchetei”, a declarat medicul Dan Ungureanu de la SAJ Vaslui.

Doi copii au rãmas orfani de mamã

Femeia avea doi copii, de unul, respectiv doi ani, care au rãmas acum orfani. Tatãl micutilor spune cã va face eforturi supraomenesti si îsi va creste copiii. “Mã descurc cum pot. Copiii la stat, nu îi dau. Fie ce o fi, ce mãnânc eu, mãnâncã si ei”, spune tatãl copiilor. Cadavrul tinerei a fost transportat la morga din Vaslui , în vederea efectuãrii necropsiei. Cazul a fost preluat de politisti. Între timp, familia, una sãrmanã, se pregãteste de înmormântare. Rudele si vecinii sunt socati de cele întâmplate si se plâng de faptul cã, de generatii întregi, sunt izolati de restul comunei atunci când se stricã vremea si drumul devine impracticabil.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.