spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Guvernul ar putea anunța astăzi noi schimbări de prefecți

- Advertisement -

Surse oficiale au precizat pentru AGERPRES că Guvernul va discuta din nou în ședința de miercuri pe marginea activității prefecților din mai multe județe, fiind posibile noi schimbări.

Săptămâna trecută, Executivul a decis să schimbe nouă prefecți, din județele Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Dâmbovița, Gorj, Satu-Mare și Vaslui.

„Aceste schimbări de prefecți sunt doar o primă etapă, va mai urma o etapă, probabil săptămâna viitoare. Suntem în proces de evaluare a candidaților pentru postul de prefect, pe baza CV-urilor și a competențelor pe care persoanele îndreptățite le pot avea. Guvernul evaluează performanțele acestora, dar ține cont și de faptul dacă au calificarea necesară, au condus unități administrative sau au acest grad de inspector guvernamental”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, la finalul ședinței de săptămâna trecută.

Guvernul ar putea discuta, miercuri, un proiect de lege privind stabilirea condițiilor pentru fabricarea, prezentarea și vânzarea produselor din tutun și a produselor conexe.

Potrivit unui comunicat al Executivului remis AGERPRES, pe agenda ședinței săptămânale, se mai află un proiect de hotărâre pentru stabilirea regimului juridic al unor locuințe pentru tineri, destinate închirierii, construite prin programe de investiții la nivel național, aflate în administrarea consiliilor locale, precum și a măsurilor necesare în vederea aplicării prevederilor Legii privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe, referitoare la administrarea și vânzarea acestora.

De asemenea Executivul va discuta și pe marginea unui Memorandum referitor la nominalizarea candidatului României pentru funcția de judecător la Tribunalul Uniunii Europene.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/guvernul-ar-putea-anun-a-astazi-noi-schimbari-de-prefec-i_1893057.html#ixzz415ATy4lm
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.