spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

TUPEU DE TÂNÃR POLITICIAN: PE FERARU ÎL DOARE LA BASCÃ DE LEGE!

- Advertisement -

FOTO: www.anabirchall.ro

BARON TÂNÃR SI ROSU Averea consilierului local Ciprian Cosmin Feraru, trecut de la PNL (unde era presedintele organizatiei locale Bârlad) la PSD, cu ordonanta traseistilor, creste vãzând cu ochii de când a ajuns social democrat. Odatã cu averea creste si tupeul lui Feraru, care îsi ridicã o constructie impunãtoare, nerespectând legea: a ocupat trotuarul întreg, pietonii care circulã pe strada Vasile Lupu si pe strada Stefan Procopiu fiind nevoiti sã meargã pe carosabil! Conform legii, nu este voie sã ocupi trotuarul, sub nicio formã. Rãmâne de vãzut dacã acesta va suporta rigorile legii, având în vedere cã acum, cu sabia DNA deasupra capului, nici un functionar public nu-si riscã functia si libertatea pentru un politician cu tupeu!

Traseist sã fii, noroc sã ai! Ciprian Feraru demonstreazã cã a prins mare curaj, nu doar în politicã, ci si în afaceri, de când s-a mutat, în noiembrie 2014, cu arme si bagaje în barca PSD-ului. Acesta a avut neobrãzarea sã ocupe inclusiv trotuarele unei zone din Bârlad, în intentia de a-si ridica o impunãtoare clãdire. Feraru, care în prezent detine SC Red Zone SRL (spãlãtorie auto, terasã-bar, internet & jocuri), a solicitat în august 2015, la CLM Bârlad (unde era chiar presedinte de sedintã!), sã i se aprobe extinderea afacerii pânã la limitele de sud si de est ale terenului pe care este amplasatã firma, adicã pânã la intersectia strãzilor Vasile Lupu si Stefan Procopiu. În expunerea de motive se aratã cã pe suprafata respectivã (145 de metri pãtrati) va fi amplasatã o constructie pentru prestãri servicii, care va avea parter si douã etaje. În cel de-al doilea proiect, din aceeasi sedintã din august anul trecut, el a venit cu mai multe detalii, precizând ce obiect de activitate va avea noua investitie: repararea si întretinerea autovehiculelor (ITP si service roti) – la parter, sediu firmã – la etaj. Cum-necum, clãdirea care se ridicã are trei etaje (adicã parter, douã etaje si o ditamai mansardã, care se pare cã nu figureazã în solicitarea depusã si aprobatã de CLM Bârlad). Dar, încãlcarea legii constructiilor pe fatã, cu tupeu, pentru cã e mare consilier local si pesedist pe deasupra, basca cumãtru cu seful Politiei Municipale Bârlad, este sport national la Ciprian Feraru. Acesta a ocupat trotuarele de pe amblele strãzi (în dreptul clãdirii care o ridicã), împrejmuind cu plase, chipurile pentru protejarea pietonilor. Bietii pietoni trec pe lângã clãdirea lui Feraru, îsi fac cruce si scuipã în sân, mergând pe carosabil! Cu riscul de a fi cãlcati de masini!

Ce spune legea: NU are voie!

Conform regulamentelor în constructii, Feraru nu avea voie sã ocupe trotuarul din douã motive: este domeniul public (!!) si al doilea, trotuarul este pentru siguranta pietonilor – obligatoriu!, iar el putea sã îl ocupe doar o orã-douã-trei, pânã si-ar fi fãcut treaba, apoi sã-l elibereze. Si nu credem cã el nu stie legea, pentru cã altfel n-ar fi umblat acum câteva zile pe la Primãria Bârlad, întrebând dacã pentru refacerea trotuarului are nevoie de autorizatie de constructie! Rãspunsul primit a fost clar: nu are nevoie, dar nici voie sã ocupe trotuarul! Suntem curiosi dacã va lua cineva vreo mãsurã în acest caz, având în vedere cã sabia Anticoruptiei atârnã deasupra capului celor care au obligatia sã aibã grijã de domeniul public.

Ce-a fost si ce-a ajuns!

Potrivit declaratiei de avere depusã pe 6 iunie 2014 (alta nu mai existã pe site-ul Primãriei Bârlad) de Ciprian Cosmin Feraru, în prezent vicepresedinte al PSD, în trecut fost presedinte al PNL Bârlad, acesta detine în Bârlad un teren intravilan de 575 mp, cumpãrat în 2012, precum si o casã de locuit de 77 mp, tot din 2012, iar prin oras se deplaseazã cu un Mercedes Benz, cumpãrat în 2006. Feraru nu figureazã cu conturi bancare în declaratia de avere. La venituri salariale obtinute în 2014, Feraru a trecut suma de 6 600 de lei primitã ca analist programator la SC Red Zone SRL, la care este unic actionar, alti 6.852 de lei indemnizatia de consilier si 2.679 de lei pentru orele tinute ca profesor la o scoalã din Bârlad. Feraru a trecut în declaratie si alocatia de 504 lei primitã de fiul sãu în vârstã de câtiva ani, precum si veniturile obtinute de la Muzeul „Vasile Pârvan”, respectiv 102 euro/lunã, timp de un an, pentru service-ul calculatoarelor institutiei, plus 200 euro lunar de la Primãria comunei Dodesti, pentru prestãri servicii calculatoare timp de 12 luni. Cu asa o sumã modestã, fãrã ca sã figureze cu împrumuturi bancare, ne tot mirãm cu de s-a putut extinde atât de mult Feraru, în numai un an de zile de când este mare pesedist! Si când te gândesti cã românii au iesit în stradã, dupã tragedia de la “Colectiv”, si au strigat cã vor schimbarea actualei clase politice, cã vor sã vinã tineri la conducere! Feraru este etalonul tinerilor politicieni, care dau din coate ca sã se cãpãtuiascã, în rest Dumnezeu cu mila! Si-a pus iubita în functie la PSD, în conducerea PSD Bârlad, iar averea îi creste peste noapte … Sã tot pupi papucul rosu al lui Solomon! Numai bun de primar si cu subalterni ca Feraru, Huiban, Avram, Apostu … I love DNA!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.