spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Ordonanţe de reţinere pe bandă rulantă, după acţiunea de răzbunare împotriva şefului unei firme de pază

- Advertisement -

Acţiunea de răzbunare împotriva şefului unei firme de pază din Suceava, care a fost trezit din somn în propria casă de zgomotele de la cărămizi şi bolovani aruncaţi în geamurile locuinţei şi în luneta autoturismului, a avut drept consecinţă emiterea a încă două ordonanţe de reţinere. Ştefăniţă Bujorean, din municipiul Suceava, şi Adrian Aursulesei, zis „Căpoi”, din Şcheia, au fost reţinuţi în arestul poliţiei judeţene pentru 24 de ore, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Primul a fost reţinut miercuri noapte, iar al doilea ieri dimineaţă. Ceea ce surprinde în acest caz este că primul, Ştefăniţă Bujorean, a fost reţinut a doua oară, imediat ce a expirat o primă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele său, emisă din noaptea de marţi spre miercuri. Emiterea a două ordonanţe, una după alta, pe numele aceluiaşi suspect, se explică prin faptul că acestea au fost pentru fapte diferite. Prin aceste acţiuni, anchetatorii de la Poliţia municipiului Suceava încearcă să-i descurajeze pe indivizii recalcitranţi, cu înclinaţii spre violenţă.

În noaptea de 28 spre 29 februarie, aproape de miezul nopţii, Constantin Pitureanu, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, aflat în locuinţa sa de pe strada Ştrandului, a auzit zgomote puternice de geamuri sparte. A ieşit afară, împreună cu fiul său, şi a ajuns din urmă doi indivizi cu cagule pe faţă care fugeau. Pitureanu, fost sportiv de performanţă, l-a prins pe Ştefăniţă Bujorean, în timp ce pe al doilea l-a scăpat, însă l-a recunoscut în persoana lui Adrian Aursulesei. Cu câteva zile înainte, agentul nu-l lăsase să intre într-un club din Suceava pe Bujorean, tocmai pentru că este cunoscut ca persoană recalcitrantă, care intimidează clienţi şi le cere bani.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2016-03-04/Ordonante-de-retinere-pe-banda-rulanta-dupa-actiunea-de-razbunare-impotriva-sefului-unei-firme-de-paza

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.