spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

PMP Bârlad s-a reorientat: candidatul pentru Primãrie, tot un liberal, Ionel Spiridon

- Advertisement -

DIN LAC ÎN PUT Organizatia PMP Bârlad si-a gãsit candidat pentru fotoliul de primar, dupã ce Dionisie Lefter a tras-o în piept, acceptând candidatura la PMP, dar alergând sã fie si candidatul PNL-ului! Culmea este cã au gãsit un candidat pentru functia supremã în oras, tot un … liberal (fost democrat liberal), pe Ionel Spiridon, cãruia a început sã-i placã al naibii în politicã. Asa cã, duminicã, 6 martie, Ionel Spiridon a semnat adeziunea la PMP, dupã mai multe discutii care au dus la numirea sa ca si candidat la functia de primar al Bârladului. Cum liberali nemultumiti de fuziunea cu PDL si de faptul cã nu mai sunt ei “vioara numãrul unu” în partid mai sunt multi, nu-i exclus ca pânã la declansarea campaniei electorale sã mai vedem vreo câtiva candidând … tot la PMP! Treabã de-a lui Vrânceanu!

Pentru bârlãdenii îngrijorati cã organizatia PMP Bârlad rãmãsese fãrã candidat la fotoliul de primar (dupã ce Dionisie Lefter a vrut “sã uneascã” dreapta aderând la PMP si apoi fugind la PNL, cu tot cu candidaturã), iatã cã s-a gãsit un nou candidat. Este vorba despre Ionel Spiridon, un tânãr de 43 de ani, din Bârlad, care lucreazã la o cooperativã de consum, este si mediator, dar si liberal (fost PDL), de multi ani. Pânã acum, când dorind sã acceadã în politicã mai sus, a vrut sã fie candidat la fotoliul de primar al Bârladului, initial din partea PNL. Dar n-a fost sã fie! N-a “rezistat” în lupta internã cu Daniel Olteanu sau cu Dionisie Lefter, pânã la urmã câstigând candidatura din partea PNL avocatul Dumitru Boros. Ionel Spiridon a încercat sã ajungã si consilier local, în locul lui Daniel Buzamãt, dar în decembrie, când sã îsi ia postul în primire, PSD-ul lui Adrian Solomon nu l-a validat (pardon, consilierii PSD), iar acum se judecã cu Spiridon în Contenciosul Adminsitrativ. Termenul de judecatã fiind 11 aprilie, când campania electoralã este pe punctul de a începe, Ionel Spiridon s-a convins cã în PNL visele sale politice n-au nicio valoare, asa cã s-a reorientat, ajutat evident si de liderii PMP Bârlad, foarte noi în politicã… Asa se face cã, duminicã, 6 martie, la sediul PMP Bârlad, Ionel Spiridon a semnat adeziunea la PMP, renuntând la PNL si a fost deja prezentat membrilor PMP ca fiind candidatul pentru Primãria Bârlad.

Spiridon ba, Minciunã da!

Contactat telefonic de redactorii nostri, Ionel Spiridon ne-a spus cã nu este încã bãtut în cuie, cã a fost o discutie … de început., dând astfel dovadã cã începe sã învete sã fie politician, adicã sã o “scalde” si sã abureascã jurnalistii. “A fost doar o discutie de tatonare. Ei m-au chemat la sediu, mi-au pus câteva întrebãri, am rãspuns la ele, m-au întrebat dacã as vrea sã fiu candidatul lor la functia de primar, am spus cã mã mai gândesc… Încã nu am dat un rãspuns”, a precizat Ionel Spiridon. Mai clar si direct a fost Dorin Minciunã, presedintele PMP Bârlad, care nu numai cã a pus pe un site de socializare poze cu Ionel Spiridon semnând adeziunea la PMP si apoi cu toatã organizatia în jurul lui, scriind cu liere mari “Candidatul nostru”, dar a recunoscut chiar si în direct. “Da, Ionel Spiridon este candidatul nostru la functia de primar al Bârladului. L-am prezentat membrilor nostri duminicã, iar în aceastã sãptãmânã vom organiza o conferintã de presã, pentru a-l prezenta si bârlãdenilor”, a spus Dorin Minciunã, presedintele PMP Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.