spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

Primarul Ciupilan a dãruit flori husencelor!

- Advertisement -

GALANT Husencele au fost, ieri, surprinse de primarul Ioan Ciupilan, care a iesit pe stradã, pentru a le dãrui flori! Seara, pentru ele, a avut loc si un spectacol la sala mare a Primãriei, cu îndrãgitii artisti de la “Trandafir de la Moldova” si celebra Matilda Pascal Cojocãrita.

Primarul municipiului Husi a vrut sã le facã o surprizã husencelor, iesind pe strãzile centrale, pentru a le dãrui acestora câte o garoafã. El a fost însotit si de viceprimarul Aurel Cãciulã. Primarul sustine cã a fost plãcut impresionat de reactia husencelor, pe care le-a complimentat. “Husencele sunt cele mai frumoase, sunt speciale si au fost fericite cã cineva s-a gândit la ele, în aceastã zi deosebitã”, a spus primarul Ioan Ciupilan. Acesta a trimis garoafe si la scoli si grãdinite, pentru toate doamnele, cadre didactice.

“E o zi specialã, e o zi în care femeia de lângã noi trebuie sãrbãtoritã asa cum meritã”

Asearã a avut loc si un spectacol în sala mare a Primãriei Husi, la care au participat un numãr mare de huseni. “Apreciez cã sunt cam 1000 de persoane aici si acest lucru mã bucurã. Voi oferi flori doamnelor din salã, iar artistii nostri de la Trandafir de la Moldova, împreunã cu doamna Matilda Pascal Cojocãrita, le vor încânta cu cele mai frumoase cântece. E o zi specialã, e o zi în care femeia de lângã noi trebuie sãrbãtoritã asa cum meritã. La multi ani tuturor mamelor, bunicilor, surorilor, fiicelor si sotiilor! La multi ani, dragi husence!”, a transmis, înaintea spectacolului, primarul municipiului Husi, Ioan Ciupilan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.