spot_img
spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
19-mai-2024

EUROVISION 2016. Melodia care va reprezenta România este SATANISTĂ? Ce spun preoţii

- Advertisement -

Ovidiu Anton, artistul care va reprezenta România la Stockholm, în Suedia cu melodia „Moment of silence”, a primit mai multe critici acide atât din partea colegilor, cât și din partea unor preoți.

Preoții spun că semnul afișat de Ovidiu Anton este satanic și că versurile melodiei sunt împotriva religiei, scrie evz.ro. Surprins de comentarii, artistul a mărturisit că în piesa lui nu e nimic satanic, ba, mai mult semnul rocker-ilor este folosit ca să alunge diavolul.

PUBLICITATE

Citeşte şi EUROVISION 2016. Mihai Trăistariu acuză organizatorii de fraudă

Nu e nimic satanic în „Moment of silence”.

Preoţii să comenteze cât vor ei, asta nu înseamnă că mă şi interesează… Nu este niciun atac asupra religiei. Unii se leagă de semnul mâinii, care este o semnătură, o imagine a rockului, cea cu două degete. Provine din mai multe culturi. În cea heavy metal a intrat prin prestaţia lui Ronnie James Dio, care i-a luat locul lui Ozzi Osbourne la Black Sabbath. El avea ca brand semnul victoriei. După ce a plecat, a venit Ronnie James Dio, care trebuia să aibă şi el un semn, un brand, şi a folosit acest „malocchio”, care vine din religie, fiind folosit ca să alunge privirea diavolului. În Antichitate era un semn considerat că alungă privirea diavolului şi îl folosea bunica lui când îi făcea rugăciunea. El a luat acest semn şi l-a adoptat ca simbol al muzicii rock, nu al răului”, a mai spus Ovidiu Anton.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/eurovision-2016–melodia-care-va-reprezenta-romania-este-satanista-ce-spun-preotii_279735.html#ixzz42msqCiN8

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.